IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тенденции 2016: Сватбен маникюр от Christian Louboutin

16 юли 2016 13 30

Нова колекция нюд цветове

Снимка: Christian Louboutin

Снимка: Christian Louboutin

Нежна и романтична – така може да се опише новата колекция лакове за нокти на Christian Louboutin, предназначена да завърши идеално всяка една сватбена визия.

Ако и вие сте от дамите, които цял живот са си мечтали да сключат брак в изделие на именития дизайнер, но не можете да си позволите чифт обувки, късметът определено е на ваша страна.

Майсторът, известен с това, че умело съчетава качество с мечти, определено има едно наум за сватбения сезон, но без това да бъде за сметка на моделите обувки, с които стана известен.

Новата му колекция лак за нокти е решена в луксозни нюд нюанси и е създадена да завърши класическата бяла сватбена рокля с една незаменима поетичност и романтика.

За да бъде в помощ на всички булки по света, дизайнерът решава своите продукти в елегантна и деликатна палитра, отиваща на всеки един тип цвят на кожата.

Разбира се, от пръв поглед ще разпознаете лаковете и техния създател по открояващата се опаковка, вдъхновена от високите токчета на неговите обувки.

Това далеч не е дебютът на марката в козметичната индустрия – все още помним червилата като патрони и първата колекция лакове в емблематичното червено.

Всички цветове от сватбената колекция лакове за нокти на Christian Louboutin можете да разгледате в нашата галерия.


Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари