IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какви навици имат жените с красиви коси?

17 ноември 2016 10 00

Има нещо общо между тях

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Сещате ли се за тези жени, които често ни се усмихват от рекламите и се открояват с безкрайно красиви коси?

А забелязали ли сте колко често виждаме по улиците дами със завидни прически, които са не просто обемни, но и изключително блестящи?

Очевидно има нещо общо между всички тях и то със сигурност са навиците и грижите, които те полагат.

Днес ще вдигнем завесите над навиците на жените с разкошни коси и ще разкрием на всички какво по-специално и различно правят те от нас.

Ето какво:

1. Спят на сатенена възглавница

Памукът абсорбира влагата без значение колко високо е неговото качество и колко струва. По този начин, докато спите, възглавницата буквално краде едно от най-важните неща за вашата коса. Именно по този повод е често срещано дамите с красиви коси да спят на сатенени калъфки.

2. Не мият косата си всеки ден

Ако попитате жена с красива коса колко често я мие, определено няма да чуете: „Всеки ден“. Причината? По този начин действате агресивно както на скалпа, така и на косъма.

3. Не пропускат балсама за коса

Дори и да сте от хората, които мият косата си всеки ден, никога не забравяйте балсама. По този начин ще разресвате по-лесно, ще предотвратите наелектризирането и ще хидратирате.

4. Използват масла за коса

Едно от най-важните неща, което можем да научим, е да използваме естествени и натурални масла, с които да третираме косата. Един път в седмицата е напълно достатъчно да масажирате с арганово масло или дори зехтин.

5. Разресват косата си правилно

Правилният начин на разресване е много важен процес, който дамите с красива коса определено могат да изпълняват правилно. Искате да знаете и вие? Просто решете косата си от краищата към корените. По този начин ще разплетете евентуални възелчета в края и ще избегнете заплитанията.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 7 години )
1. Генетично имат хубава коса;2. Обкръжени са от подходящите хора. Дистресът дестабилизира хормоналния баланс, което се отразява и на косата.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар