Всяка жена, независимо дали е обвързана или не, иска да чувства, че е обичана. Със същата сила иска да знае, че изглежда страхотно и дори да не си го признава, обича да се обръщат след нея.

Още по темата

Ако ще отбелязвате празника със своята половинка или просто искате да изглеждате зашеметяващо, почитайки факта, че сте необвързана, ето топ 5 на съветите за красота, които да спазите на Свети Валентин.

1. Червено червило

Знаем, че червеното е цветът на сексапила, на силата, на женствеността. Не е случайно, че именно това е най-предпочитаният нюанс за Свети Валентин и дори се асоциира с празника. Какво по-добро от това да направите устните си предизвикателни с едно дръзко червило?

2. Блясък по тялото

Знаем, че супермоделите на Victoria's Secret имат нереалистично гладки и блестящи тела, но не е лошо да се вдъхновим от тях и в друго отношение – блясък. Пазарът е пълен с продукти, като масла и боди лосиони, които имат блестящи частици в тях. Бъдете богиня с копринено мека кожа и блестете на празника!

3. Мигли

Всеки ден залагате на спирала за мигли, но искате нещо по-дръзко за празника? Сега е моментът да заложите на изкуствените мигли, с които да направите погледа още по-магичен и предизвикателен. Въпреки това не прекалявайте и се придържайте към моделите с просто по-обемни и дълги косъмчета, но не и камъни и брокат.

4. Небрежна прическа

Ако искате да изглеждате зашеметяващо на Свети Валентин, заложете или на перфектно права коса, или на небрежни, обемни къдрици. Оставете стегнатия кок за някое по-официално събитие и дайте воля и свобода на буйната дива, която се крие във вас.