IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ароматните татуировки вече са факт

24 май 2017 10 00

Красиви и оставящи следа след себе си

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Много са хората, които искат да си направят татуировка. Дали защото го разбират като начин да изразят себе си или защото просто искат да бъдат в крак с модата – няма значение.

Основното притеснение идва от това, че едно такова действие остава за цял живот, а това понякога може да бъде плашещо. Разбира се, за всички с такива страхове има и решение – временна татуировка.

Най-новият хит сред временните рисунки за кожата е добавянето на приятен аромат към тях, с който не просто оставяте отпечатък в съзнанието, но и в обонянието.

Френски артист стои зад създаването и представянето на новия продукт, а разнообразието идва с красиви рисунки на сини хортензии, розови и лилави божури и рози.

Всички татуировки имат собствен аромат с различни флорални нотки.

За да поставите татусите, просто трябва да ги обелите от опаковката им, да ги поставите върху кожата и да намокрите добре. По този начин не просто ги поставяте върху кожата, но и активирате аромата им.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари