IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Корифеи в изкуството на грима с ексклузивен семинар за гримьори у нас

27 септември 2017 11 30

Виторио Содано и Фабио де Стефано ще разкриват тайни за арт грима

Корифеи в изкуството на грима с ексклузивен семинар за гримьори у нас

По случай 20-годишния си юбилей, „Арена на красотата“ представя двукратно номинирания за Оскар – Виторио Содано (Vittorio Sodano) и колегата му Фабио де Стефано (Fabio de Stefano) с ексклузивен семинар в две части.

Те пристигат в България да представят своя бранд и ще са част от съдийския състав на MAKE UP COMPETITION 2017, който се провежда в неделя, 1-ви октомври.

Arena of Beauty Professional се превръща в арена за топгримьорите – Виторио Содано и Фабио де Стефано. След представяния в Дубай, Болоня и Монте Карло, двама от най-прочутите италиански гримьори пристигат в София, за да разкрият тайни от дебрите на артгрима на българските си колеги.

Те ще представят ексклузивна линия продукти, ще споделят част от уменията си на make-up семинара, включен в програмата на Arena of Beauty Professional 2017.

В първата си част, семинарът включва представяне на Виторио Содано с най-новите филмови техники за работа с простетици и силиконови материали, трикове и съвети за работа с тях.

Втората част е отредена за бюти любителите, в нея Фабио де Стефано ще покаже новите модни трендове, достъпни само на хората работещи на световноизвестните модни седмици и фестивали.

Ще се говори много за цветове, за кино, как се стига до номинациите за Оскар и колко точно труд стои зад тях.

Събитието ще се проведе на 30 септември 2017 г. (събота) от 13 часа.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари