IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да се грижим за боядисана коса?

9 октомври 2017 12 50

Продукти, които ще ни помогнат да задържим цвета по-дълго

Снимка: Phyto

Снимка: Phyto

Знаете ли, че 2 от 3 жени в Европа боядисват косата си? Правят го, за да изглеждат добре, да се чувстват по-хубави, по-сияйни и по-женствени.

Промяната в цвета носи самочувствие и красота, но с всеки изминал ден цветът избледнява, губи блясък и жизненост.

За да прекъсне този порочен кръг, Phyto създаде най-концентрираната грижа със силата на растенията за боядисана и изсветлявана коса.

Серията Phytomillesime заключва пигментите в косъма, възстановява увредената коса, защитава, удължава и подсилва блясъка и яркостта на цвета. Косата искри с нова, интензивна и дълготрайна красота. Съблазнявайте с косата си.

В новите предложения от серията Phytomillesime основна съставка е ябълката Red Love. Резултат на 20 години изследователска работа, тази ябълка принадлежи към тесния кръг на супер храните. Уникалните й свойства се дължат на високото й съдържание на антиоксиданти. Плодът съдържа антоцианини, естествени пигменти, които са отговорни за ярко червения му цвят, и притежават изключителна антиоксидативна сила. Те улавят свободните радикали и така запазват цвета ярък и сияен. Предпазена от тези защитни молекули, косата ви отблъсква всякакви външни агресори. Косъмът е заздравен, а цветът е запазен.


Phytomillesime Шампоан за подсилване на цвета е шампоан за подсилване на цвета, без сулфати, с деликатна пяна, който почиства скалпа и косата, докато предпазва от избледняване. Успокоява раздразненията по скалпа и създава усещане за комфорт. Съставките са цвят на еделвайс, ябълка Red Love, екстракт от ябълкови цветове и плодове и екстракт от хибискус. Нанесете на мокра коса малко количество от продукта, нежно масажирайте в скалпа и след това разнесете по дължините. Изплакнете обилно. За да подсилите ефекта, нанесете още веднъж и оставете да подейства за поне 2 минути.

Phytomillesime Маска за подсилване на цвета е маска за подсилване на цвета, експерт в подхранването и възстановяването. С богатата си текстура тази кремообразна маска е задължителен елемент от ритуала за красива и възстановена коса. Целостта на косъма е възобновена, цветът трае по-дълго, косата е разкошна и сияйна. Съставките са арганово масло и витамин Е, сладък бадем, корен от слез и ленено семе, ябълка Red Love, екстракт от ябълкови цветове и плодове, екстракт от хибискус. Нанесете малко количество от продукта по краищата и дължините на измита и подсушена с кърпа коса. Оставете да подейства 2-3 минути (при тънка коса) или 5-10 минути (при гъста коса) и изплакнете. Резултатите са възстановен косъм, удължен цвят, подсилен блясък и съживени кичури.

Phytomillesime Крем-спрей без отмиване е крем-спреят без отмиване е красив завършек на ритуала Phytomillesime и умножава ползите му. Улеснява оформянето на косата, заздравява косъма и придава сияен блясък. В същото време ежедневно предпазва косата от агресивни външни фактори, които вредят на яркостта и блясъка й (например, околната среда и честото стилизиране). Ден след ден косата запазва красотата и яркостта си. Както всички продукти за грижа на Phyto, този крем-спрей е специално разработен да комбинира ефективност и удоволствие. Активните му съставки предпазват от статично електричество, предотвратяват начупване и помагат на косата да стои чувствено красива и пълна с блясък. Съставките са ябълка Red Love, екстракт от ябълкови цветове и плодове, екстракт от хибискус. Напръскайте на мокра коса, като последна стъпка от ритуала Phytomillesime, или използвайте на суха коса всеки ден, за да подсилите и защитите косата. Спреят защитава и запазва яркостта на цвета, заздравява косъма, улеснява стилизирането на косата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари