IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тенденциите в красотата, които да избягвате през 2018 г.

25 януари 2018 10 20

Крайният ефект от тях не е никак красив

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Промяната е единственото постоянно нещо по отношение на тенденциите в красотата. Винаги съществуват нови и креативни идеи, които могат да се видят всяка година. Някои обаче е добре да се избягват. Ето кои от тях не са добра идея.

Използвате прекалено много хайлайтър

Хайлайтърите са изключително популярни през последните няколко години. Една голяма грешка, която голяма част от жените правят, е използването на прекомерно количество от тях.

Не забравяйте, че този продукт се използва, за да се подчертаят чертите на лицето. Когато се прекали, се получава обратен ефект.

Прекалявате с контурирането

Подобно на хайлайтърите, контурирането също е изключително популярно. Въпреки това, е препоръчително да не прекалявате с него. Причината е същата, както при хайлайтърите.

Драматични вежди

Естествените вежди изглеждат най-добре. Да ги замените с вълнообразни, блестящи, пернати или изрисувани по друг начин, със сигурност няма да има по-добър ефект.

Подобно творчество би могло да изглежда добре единствено в публикациите в социалните мрежи и то невинаги.

Изрисуваните устни

Тук случаят е същият, както с веждите. Червилото и моливът за устни трябва да подчертаят естествената форма на вашите устни, а не да рисуват съвсем различна. Изкуствените устни трудно могат да изглеждат по-добре.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари