IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Коледни тенденции: Вежди като украса

8 декември 2018 10 30

Влогърки донесоха тренда и у нас

Източник: Instagram

Източник: Instagram

След като украсяването на мъжките бради навлезе у нас, идва ред на така наречените коледни вежди. С желанието си да бъдат по-оригинални, бюти влогърки измислиха най-различни варианти на тематичен грим за коледно-новогодишните празници. Така хиляди жени от цял свят се „заразиха“ от нестандартната идея.

Миниатюрни лампички, червени шапчици с бели пискюли, брокат, снежинки, зелени клонки, са част от нещата, с които може да си направите чудни коледни вежди, с които да „блеснете“ в Instagram или на партито за офиса.

Някои гримьорки използват само сенки, молив и спирала за да постигнат по-оригинална празнична визия. Ще срещнете вариант на вежди с червена боя, които завършват с бял помпон. Има и бели вежди, около които „пърхат“ снежинки.

Ако обичате коледните лампички, може да си нарисувате такива. Поставете очна линия, в края на която да започва лентата с блещукащите светлини, която може да се увива около веждата.

Най-популярният тренд през последните години е разделянето на окосмяването на веждите под формата на елха. Това става с помощта на тънък гребен и малко гел или лак за коса. След като направят това, влогърките поставят брокат и миниатюрни самозалепващи се диамантчета, с които веждите заприличват все повече на елха.

Още идеи за коледни вежди и тематичен грим за празниците може да видите в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари