IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Салма Хайек: не се нуждая от ботокс!

25 ноември 2011 08 35

45-годишната звезда искала да е просто майка и съпруга

Снимка: Latina

Снимка: Latina

За козметичните операции: „Нямам ботокс. Самата мисъл за това, как някаква игла се забива в челото ми, ме втриса. Така че, предпочитам да ползвам козметични кремове. По-приятно е, ухаят добре и действа релаксиращо. Дали съм против да си направя за в бъдеще? Нямам представа. Искам да видя какво ще стане и колко дълго мога да изтрая.

За пускането на новата й козметична линия на пазара: „По времето когато иска да създам козметична серия, не знаех как, но никога не спрях да опитвам и да се уча. Не че съм казвала: „Трябва да го направя на всяка цена, без значение какво ще ми струва!", по-скоро мислех: „Знам как да действам. Не знам как да правя други неща, но мисля че бих могла да се науча."

Така че се учих, отделях внимание, задавах доста въпроси, инвестирах във всеки продукт. И после линията се появи."

За най-ангажираната година в цялата й кариера: „Аз съм, така че си е цяло чудо, че все още работя – особено, когато не съм тук (в Щатите) и не се боря за това. Вече работя само с приятели или с някого, на който се възхищавам, или върху нещо наистина специалнов. По някакъв начин стана така, че в годината, в която правя само това, което ми харесва, се оказа най-ангажираната в живота ми.

За това какво следва: „В момента съм в доста изгодна позиция, защото (дори) и да не работя повече никога, аз съм просто домакиня и майка. И съм щастлива. Наистина съм. Родена съм да бъда майка и съпруга."

Вижте снимките на божествената Салма в галерията.

Автор - снимка

КоментариКоментари