IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Алиша Кийс: Не се сравнявам с другите певици

20 ноември 2012 08 20

Изпълнителката на хита „Girl On Fire" се разкрива пред списание Complex

Снимка: сп. Complex

Снимка: сп. Complex

Попзвездата Алиша Кийс позира за последния брой на списание Complex. В изданието тя обсъжда своята кариера и как майчинството я е променило.

Изпълнителката на хита „Girl On Fire" (дуетната ѝ песен с Ники Минаж) има множество награди и признание от критиката, но вярва, че най-доброто тепърва ѝ предстои. Тя описва новия си албум като лъв, който иска да се освободи от клетката си.

Алиша споделя, че едва сега се чувства наистина "свобода" като артист, изпълнител, жена и майка.

Вижте няколко акцента от интервюто с Алиша:

Какво я мотивира в кариерата ѝ:

"Много съм конкурентна сама със себе си, в смисъл, че искам да дам най-доброто от себе си. Това не означава, че непрекъснато си правя някакви дисекции или се самокритикувам, но се случва ... Не се сравнявам с другите хора. Не искам да съм като тази или онази изпълнителка. Искам да давам най-доброто от себе си."

За песента „Brand New Me" (в превод „Новата аз"):

"Обичам тази песен толкова много. Толкова е истинска спрямо мен!"

За неприкосновеността на личния си живот:

„Няма да разкривам всичко за себе си само, защото хората искат да го знаят. Има лична, има и обществена информация. Всеки заслужава правото да има лично пространство."

За перспективата за промяна:

"Започнах толкова млада кариерата си, че все още наваксвам с много други неща в живота си. Най-накрая мога да отстъпя назад и да съм в състояние да се погледна отстрани."

За своето израстване:

"Има хора, с които се познавам от години, но вече сме на различни страници в живота си. Най-трудното нещо е да вярвате на себе си, да знаете, че това, което чувствате, е истинско. Аз наскоро осъзнах, че мога да се доверя на себе, беше ми много трудно да заявя позицията си и да се придържам към нея. Вече имам тази смелост да прави това, което смятам и чувствам, че трябва."

За името на своя син, който се казва Египет (Иджипт на англ.):

"Когато разбрах, че съм бременна, мъжът ми каза, че времето, което сме прекарали в Египет е било много важно за нас и е променило живота ни и би било хубаво да кръстим сина си така. Съгласих се веднага."

Вижте снимките на „момичето в пламъци" Алиша в нашата галерия!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари