IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейти Пери: Много пъти съм била с мъже, които се плашеха от мен

13 септември 2014 08 29

Певицата споделя интересни детайли около любовния си живот

Снимка: Harper's Bazaar

Снимка: Harper's Bazaar

В една истинска розова приказка ни пренасят Кейти Пери и американското издание на Harper's Bazaar. В октомврийския брой на списанието певицата носи елегантни рокли и изглежда като истинска дама – стил, който по принцип е чужд на звездата.

Кейти е известна със своя ексцентричен стил и неуспехите си в любовта. Певицата бе омъжена за Ръсел Бранд, а след развода им тя имаше още няколко неуспешни връзки. Именно детайли за своя любовен живот звездата разкрива в откровено интервю за Harper's Bazaar. Ето и какво споделя Кейти:

За последните ѝ връзки: „Това, което съм научила е, че ако за основа не разполагате с любовта към себе си, вие няма откъде да я вземете, за да я дадете. Трябваше да се науча да се грижа за себе си преди да мога да се грижа за другите. Аз искам да съм майка на всеки. Искам да се грижа за тях. Искам да ги спася, като междувременно забравям за себе си. Научих това чрез терапия“.

За бъдещата си връзка: „Тъй като се приближавам към 30-те, имам по-малко време за глупости. Аз търся същите характеристики: чувство за хумор – някой, който ме кара да се смея, някой, който е чувствителен, някой, който обича и разбира музиката и някой, който наистина е умен. За съжаление, много пъти съм се озовавала с хора, които са били уплашени от мен. Те казват, че не са, но то се разбира в дългосрочен план. Те се чувстват застрашени и негодуват, защото не знаят как да се справят“.

За това къде среща мъжете: „Е, не на улицата. Обикновено става чрез приятели на приятели. Ние имаме много вечерни партита. Аз определено не се срещам с този и онзи, въпреки че се шегувам за това“.

Посетете нашата галерия и разгледайте романтичната страна на Кейти Пери, изразена в снимки.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

... ( преди 9 години )
hm , az otdavna sam savsem li4no samo sliubim 4ovek , i slava bogu niamame takiva temi za razgovor ,kato uplah edin ot drug , kato kompleksi edin ot drug ...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар