IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Никълъс Холт показва с какво е пленил Дженифър Лорънс

11 март 2014 14 10

Британският актьор позира за корицата на списание Hunger

Снимка: Hunger

Снимка: Hunger

Нищо чудно, че британският актьор Никълъс Холт има гадже-суперзвезда от А-лигата на Холивуд. Става въпрос за носителката на „Оскар“ Дженифър Лорънс, която излиза с 24-годишния Никълъс вече две години.

Влюбената двойка се запозна на снимачната площадка на филма „X-Men: First Class“ през 2012 г. Двамата имаха едногодишна връзка, после бяха разделени за шест месеца, но на снимките на „X-Men: Days of Future Past“ в началото на 2013-та любовта им се възроди. Никълъс вече придружава своята любима на всички важни церемонии и с желание минава с нея по червения килим.

Синеокият хубавец позира за корицата на списание Hunger, спретнат в костюм на Gucci. Фотосесията е дело на Ранкин, Холт очевидно иска да докаже, че е звезда, която свети със собствено сияние и скоро ще настигне своята прочута по слава приятелка.

Тъмнокосият мъж се прочу с ролята си в лентата „About A Boy“, в която партнираше на Хю Грант. В изданието той споделя, че животът му в светлината на прожекторите е труден за него, казвайки: „Намирам за странно това, че хората се интересуват от личния ми живот.

Аз съм доста скромен и ми е трудно да съм герой в нечии очи. Предпочитам хората да ме свързват само с работата ми.“

Вижте снимките на Никълъс в галерията ни!

Снимка: Getty Images

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Katnip ( преди 10 години )
Хахах:) Боже това момченце колко е пораснало! Точно си помислих, че трябва да е този малкия от филма с Хю Грант и ето :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
!!!! ( преди 10 години )
tezi ne gi znaia , az sam savsem li4no samo s Boiko
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 10 години )
хм... хем чаровен, хем лош... хем британец :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар