IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лана Дел Рей е въплъщение на мрачната чувственост

3 юли 2014 07 25

Звездата позира за корицата на списание Madame Figaro

Снимка: сп.Madame Figaro

Снимка: сп.Madame Figaro

Талантливата, меланхолична певица Лана Дел Рей позира в нова сесия, в последния брой на френското списание Madame Figaro. Замечтаната 28-годишна американска звезда, чийто албум „Ultraviolence“ е номер едно в класациите на Billboard, застава пред обектива на фотографа Джеймс Уайт.

Стилист на серията от романтични, но леко мрачни снимки, е Сесил Мартин. Тя е облякла Лана в ултраженствени визии на марки като Chloe, Gucci, Rochas, Maiyet, Zadig & Voltaire и др.

В изданието Дел Рей разкрива своите мисли за феминизма, наричайки го „досаден“. Лана е категорична, че наистина не се интересува от равенството между половете. Освен това тя демонстрира и своята любов към 70-те години на миналия век, както и към тъмната, готическа естетика.

Наскоро певицата създаде голям скандал, давайки интервю за британски вестник, когато каза, че би искала да умре млада като своите идоли – музикантите Ейми Уайнхаус и Кърт Кобейн. Вокалът на „Нирвана“ се самоуби, когато беше на 27 години, а Ейми умря преди няколко години от отравяне с алкохол и наркотици, и то на същата възраст.

За французите обаче скандалните изявления на Лана нямат значение. В тяхното издание тя е истински израз на чувствеността и съблазънта.

Вижте снимките на Лана в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )