IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

10 причини защо феновете обичат Дженифър Анистън

8 януари 2015 11 01

Джен е една от най-обожаваните актриси в Холивуд. Каква е тайната ѝ?

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Откакто влезе в нашите домове в образа на симпатичната, непринудена Рейчъл Грийн от сериала „Приятели“, Дженифър Анистън получи специален статут сред своите фенове.

Хората не могат да ѝ се наситят, обожават я, съчувстват ѝ, смеят с е с нея, подкрепят я в трудни моменти и в крайна сметка, просто я обичат и то вече цели две десетилетия.

Скоро по кината се завъртя нейната нова комедия „Шефове гадняри 2“, където тя е в отрицателен образ, но хората пак ѝ се радват искрено.

Ето и защо това е така:

1. Дженифър Анистън изглежда перфектно, без да е перфектната красавица. Тя се храни разумно, без да гладува – прави го някак естествено. Веднъж тя каза в интервю: „Аз не правя екстремни диети и не гладувам. Ако някой ми отнеме чашата с кафе или чашата с вино, наистина бих се ядосала.“

2. Дженифър Анистън е сериозно обвързана с различни благотворителни организации, но без да го афишира като своята конкурентка Анджелина Джоли. Тя е огромен поддръжник на кампанията Stand Up за борбата с рака на гърдата, дари много пари за Хаити, подкрепя различни болници и каузи.

3. Дженифър Анистън приема слуховете за себе си със самоирония. Всъщност тя има чувство за хумор не само на екрана, но и в живота, а това е много очарователно!

4. Дженифър Анистън е добросъвестна филмова звезда. Нейните филми винаги са гледани и успешни, без да са супер хитове или блокбъстъри. Освен това са разтоварващи, а не обратното.

5. Дженифър Анистън преживя със стил раздялата си с най-красивия мъж на планетата – Брад Пит. Той я изостави заради Анджелина Джоли, но тя успя да надживее този етап от личния си живот и рядко говори за развода си, а когато го прави, не се жалва, търсейки съчувствие.

6. Дженифър Анистън винаги има страхотен тен и перфектна прическа. Това са двете неща, с които не прави компромис.

7. Дженифър Анистън е вярна приятелка. От около 15 години тя е най-добрата приятелка на колежката си от едноименния сериал Кортни Кокс и дори стана кръстница на дъщеря ѝ Коко Аркет. Джен не се поколеба да се появи като гост звезда в шоуто на Кортни „Агнешко“ през 2010-та.

Снимка: Getty Images

8. Дженифър Анистън винаги сияе от щастие, особено когато е с годеника си Джъстин Теру. Докато светът се пита защо двамата не сключват брак и кога ще имат наследници, тя не спира да говори за него колко е красив и привлекателен и колко много го обича.

Снимка: Getty Images

9. Дженифър Анистън умее да старее с красота, изящество и стил. Тя е на 45 години, но е като хубавото вино – става все по-очарователна с възрастта. Освен това наскоро тя каза в едно интервю, че в момента се чувства по-щастлива, отколкото когато е била в 30-те си години, а това дава надежда на много жени...

10. Джен има безупречен стил на червения килим. Тя винаги се облича подходящо за всякакви поводи. Никога не е прекалявала с твърде разголени и провокативни дрехи, залага на женствените, но семпли рокли. Тя знае своите най-силни страни във фигурата си и умее да ги подчертава.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

КИНОМАН ( преди 5 години )
ЕСТЕСТВЕНА, ИНТЕЛИГЕНТНА, ЖАЛКО, ЧЕ НЕ И ПРОВЪРВЯ С МЪЖЕТЕ, НО ПЪК МОЖЕ ДА ИМА КОЛКОТО СИ ИСКА МЪЖЕ......
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар