IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-досадните знаменитости

31 август 2015 13 20

Няколко звезди изпъкват пред останалите

Кание и Ким; Снимка: Getty Images

Кание и Ким; Снимка: Getty Images

Популярните личности са харесвани, обичани, обожавани, мразени, предизвикват завист, служат като вдъхновение и пример на останалите хора.

Докато повече звезди се стараят да поддържат добър имидж, за да не разочароват феновете си, други сякаш изобщо не се съобразяват със своя звезден статут и понякога се държат абсурдно.

Други знаменитости пък са изключително дразнещи с постоянните си опити да се превърнат в център на внимание. Може би в ума ви вече изникват няколко имена, сред които със сигурност Ким Кардашян.

Всъщност цялото ѝ семейство е достойно да попадне в списъка на най-досадните звезди, но съпругата на Кание Уест определено води по точки пред всички останали свои роднини.


Като цяло тандемът Ким и Кание предизвиква досада у повечето хора, макар че звездите имат и хиляди почитатели.

Бъдещата майка може и да е находчива, но не и талантлива. Или може би единственият ѝ талант е заснемането на селфита, благодарение на които си спечели титлата за звезда с най-много последователи в Instagram.

Кание Уест от своя страна отблъсква със своята арогантност, прекалено голямо самочувствие и наглост. Неведнъж той е казвал неща, които звучат меко казано... налудничави.

За да разберете кои са останалите най-досадни знаменитости, просто посетете нашата галерия.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 8 години )
вие, "журналистите" ги правите досадни, като постоянно публикувате техни снимки
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар