IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Българките с най-смели прически

16 октомври 2015 13 54

Родните дами с нестандартни решения във визията

Джули Лепоева, Снимка: Facebook

Джули Лепоева, Снимка: Facebook

Това със сигурност изисква много смелост и желание за експериментиране, но при повечето резултатът беше повече от добър и се превърна от единично експериментиране към периодична практика.

Селектирахме за вас българките, които са известни със своето желание да опитват нови неща с косата си и резултатите им досега.

Джули Лепоева

Съпругата на DJ Marten винаги се е откроявала от тълпата с нестандартен и смел моден усет, който прилага ежедневно. Освен това двойката, която наскоро отпразнува първия рожден ден на своето момиченце, видимо са фенове на татуировките. Джули очевидно подкрепя всички начини да изрази своята индивидуалност и косата е едва една малка част. Виждали сме Лепоева в огненооранжево, корал, а към настоящия момент е омбре.

Рут Колева

Когато става въпрос за смели решения с косата, Рут Колева със сигурност печели първо място сред дамите в музикалната индустрия. Певицата редовно експериментира със своите прически и рядко се застоява с един цвят за дълго време. Виждали сме Рут руса, червенокоса, с розова коса и лилави пигменти.

Лили Йончева

Перкусиите със сигурност са първата страст на Лили Йончева, но втората трябва да са прическите. Често виждаме красавицата с многоцветни плитки, а на една от последните ѝ изяви бе заложила на сложни форми и дори имплементирани шалчета в косата.

Прея

Изпълнителката на „Малките неща“ от известно време се придържа към класическата кестенява коса, но очевидно това е само във времето, в което има многобройни участия. Морската почивка и безгрижните дни на Прея минават в яркорозови цветове в косите.

Николета Лозанова

Все още законната съпруга на Валери Божинов рядко променя цветовете в косата си, но когато го прави, то е в крайности. Николета Лозанова от години се „разхожда“ с класическо тъмнокестеняво, докато в един момент не реши да се изруси. Промяната разбуни много смели коментари както на феновете, така и на противниците ѝ.

Антония Петрова-Бередин

Тенденцията за неонови акценти в косите не подмина и Мис България 2009 година. Антония Петрова-Бередин смело заложи на тъмно сини кичури в дългите си руси коси, които с времето изсветляват и си личат дори още повече. Блондинката е заложила и на актуалното за този сезон полукокче, което обхваща само предната част на косата и се поставя високо върху главата.

Всички метаморфози с косите на българките можете да видите в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

ами... марка "к ( преди 8 години )
Ужасно грозни жени, друг път, моля, подбирайте ги, поне да не са уродливи...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Кич ( преди 8 години )
Е, ми съжалявам, но Лили Йончева прилича на член на африканско племе. Но дори и тези от племето проявяват нещо като вкус. Какво е това на главата й, естетично, или красиво, или интересно, или...просто пореден кич!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар