IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

На територията на Джеймс Бонд

5 ноември 2012 09 40

Хотелите, които са се радвали на присъствието на агент 007

Снимка: huffingtonpost.com

Снимка: huffingtonpost.com

Джеймс Бонд е може би един от най-известните филмови герои разузнавачи. Филмите за британския агент до този момент са 23, като в момента по кината се излъчва най-новата лента от поредицата „Скайфол“.

Първоначално героят Джеймс Бонд възниква в литературата, благодарение на писателя Иън Флеминг. През годините шест емблематични имена на Холивуд са изиграли ролята на Агент 007. Това са Шон Конъри, Джордж Лазъмби, Роджър Мур, Тимъти Далтън, Пиърс Броснън и Даниел Крейг.

Персонажът Джеймс Бонд обаче винаги остава самоуверен, находчив, заобиколен от красиви жени и каращ бързи коли. За 50 години историите на Джеймс Бонд ни отвеждат на най-различни и понякога непознати места по света.

В галерията сме обединили десетте най-известни и незабравими хотела, които Джеймс Бонд е посещавал. Повечето от тях се намират в Европа, макар че някои от тях се намират на далечни и екзотични места. Насладете им се!

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари