IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лукс, чар и слънце в Пулия

2 февруари 2013 07 02

Представяме ви хотел „Masseria Torre Coccaro“ в Южна Италия

Снимка: Adelto.co.uk

Снимка: Adelto.co.uk

Този идиличен малък хотел, наречен „Masseria Torre Coccaro" е всъщност реновирана стара къща на местен фермер. Очарователната сграда е скрита зад малка маслинова горичка, в непосредствена близост до Адриатическо море.

Собствениците на този луксозен семеен хотел държат да спазват традициите на региона, в който живеят и затова са смесили модерния италиански дизайн с традиционния за Пулия стил в архитектурата.

Освен като идеално място за почивка, хотелът предлага и уроци по готварство на своите гости, с които те могат да влязат по-надълбоко в дебрите на автентичната италианска кулинария.

От хотела с велосипед можете да стигнете до близкото рибарско селище и да спрете в местната ферма за моцарела и бурата (друг вид прясно сирене), характерно за този регион.

Красивият хотел се намира в малък, тих крайбрежен град, който е само на 40 минути от летищата в Бари и Бриндизи.

„Masseria Torre Coccaro" разполага и със СПА център, голф игрище, ресторант, голям плувен басейн и изключителна плажна ивица с шатри от бял лен, разположени под палмовите дървета.

Хотелът има 39 стаи и собствена ферма за хранителни продукти, включително зехтин и вино.

Вижте този очарователен хотел в Пулия в нашата галерия!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари