IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Избягайте от лошото време в Мексико

11 март 2013 09 40

Курортът Есперанса ще ви предложи изкушаващ лукс и красиви гледки

Снимка: adelto.co.uk

Снимка: adelto.co.uk

Докато ние тук се чудим пролет ли е, зима ли е, има места по света, на които слънцето не дава повод за съмнение. Едно от тях е Мексико, а там си заслужава да отидете не само заради текилата и горещините.

Страната впечатлява с красива природа, адреналинени преживявания и много кътове, сякаш извадени от приказките. Един от тях е курортът Есперанса.

Той разполага с 57 стаи, 60 частни вили и 36 резиденции – всички с изглед към морския бряг. Като всяко място, което е за отбрани клиенти, и тук има специален ресторант, различни по размер и температура басейни, СПА-салон, фитнес, голф-игрище и т.н.

Курортът е само на 4 мили от Кабо Сан Лукас и се намира в Бая Пенинсула ( Baja Peninsula). Плажовете се мият във водите на морето на Кортес.

Едно от най-големите достойнства на мястото е всепризнатият СПА-център „ Auberge Spa". Той предлага голямо разнообразие от глезотии, възстановителни и уелнес процедури и фитнес кондициониране.

За да покаже гостоприемството си и да потопи туристите в местната култура, хотелът Mexicanisimo прави нощни фиести всеки четвъртък, които се превръщат в незабравимо парти под звуците на жива музика, коктейли.

Често снимките говорят повече за мястото от думите, затова насладете им се в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари