IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тропическо блаженство на остров Пукет

30 октомври 2013 07 00

Мястото, на което ще искате да останете вечно

Снимка: Villa Yin

Снимка: Villa Yin

Ако искате да избягате от сивото ежедневие и да се насладите на петзвезден екзотичен лукс, може би трябва да потърсите някое място, разположено на другия край на света. Остров Пукет е известен със своята красота и очарование, затова е и една от най-популярните туристически атракции.

Вила Ин е оазис-мечта, късче от Земята, на което ще се чувствате сякаш се намирате буквално в рая. Вилата се намира в Пукет, заобиколена е от буйна зелена растителност и е на една ръка разстояние от океана. Ин може да се определи като модерно архитектурно решение, смесица от минимализъм и азиатски интериорни течения.

Вилата разполага с четири спални и би задоволила дори и най-претенциозния вкус. Тя е пълна с всякакви удобства, включително е обзаведена и с домашно кино. Дизайнът на този оазис е смесица от съвременно изкуство и ултралуксозен подход. Добрата новина е, че човек няма нужда да плати няколко милиона долара, за да стане горд собственик на това уникално място и да отсяда там.


Вилата се отдава под наем – на хотелски начала, така че е отворена за всеки, който би искал да се отдаде на истинска почивка сред тайландските земи. Едно от най-впечатляващите неща е спиращата дъха гледка, точно срещу тюркоазените води на Андаманско море.

Влезте в галерията и разгледайте скритото съкровище на Пукет – Вила Ин.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари