IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хотелите с най-страхотните басейни в света

21 юни 2014 07 35

Местата, на които си заслужава да отидете

Снимка: ritzcarlton.com

Снимка: ritzcarlton.com

Повечето хотели имат басейни, независимо дали се намират в планината, в някой космополитен град, до море или океан. Всъщност на пръв поглед наличието на вода в близост до хотела обезсмисля басейна. В крайна сметка кой би искал да плува в затворено пространство, когато има необятна морска или океанска шир пред себе си?

Някои от хотелите с най-добрите басейни в света обаче напълно обясняват защо естествената вода не изключва автоматично басейна. Тези водни площи са толкова страхотни, че сами по себе си са истинска атракция за гостите на хотела. Макар дестинацията, където се намират, да е екзотична и вълнуваща, те само я допълват и правят престоя на хората още по-приятен.

Големите басейни с прекрасен дизайн създават неповторимо усещане у всеки човек.

Плуването в тях се превръща в истинско удоволствие, което освен всичко друго, понякога е и доста по-безопасно, отколкото плуването в море или океан.

Инфинити басейните са „последният писък“ сред дизайна на тези водни площи и гледката от тях едва ли може да бъде сравнена с някоя друга.

В случай, че все още не сте убедени защо луксозните хотели на някой морски курорт задължително имат впечатляващи басейни, влезте в нашата галерия.

Снимките са достатъчно красноречиви, че да ви накарат да помечтаете за следващо пътуване и плуване в някой страхотен басейн.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )