IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кайт фестивал в Мавриций

26 юли 2014 11 40

Прилив на адреналин сред красотите на островната държава

Снимка: adelto.co.uk

Снимка: adelto.co.uk

Специалната програма за обучение е разработена от клуба, като е пригодена да отговаря на индивидуалния опит и изисквания на всеки човек. Кайт сърфистите могат да бъдат в постоянен контакт със своите инструктори чрез радиокаска, както и има възможност да бъдат заснети по време на техните уроци, пише Adelto.

В луксозния ризорт се намира и отделна вила, в която може да се настанят до осем възрастни – перфектната възможност за група приятели, решили да пътуват заедно. Тя разполага с четири спални и четири отделни отопляеми басейна, включително страхотен инфинити басейн.

Екстрите не свършват дотук – St. Regis Villa има още луксозен кът за хранене, бар, офис, фитнес зала с парна баня и частен директен достъп до плажа. Ако сте впечатлени от идеята да съчетаете прилива на адреналин с луксозно бягство в далечен Мавриций, влезте в нашата галерия и разгледайте райските снимки от това място.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
Защо в заглавието на статията е изписана чужда дума на кирилица?Думата "кайт" има в превод българската дума хвърчило....или авторът на статията се срамува да пише на български?В случай ,че авторът на статията иска да покаже знания по отношение на чужд език,то това е един жалък начин.Не подменяйте родният език с чуждици,а го развивайте.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар