IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Подготовка за лудото ергенско парти

18 май 2012 10 15

Предстои ви сватба и искате да си "поживеете" като за последно?

Снимка: outnow.ch/ Hangover

Снимка: outnow.ch/ Hangover

Ергенското парти е един от най-важните моменти в живота на всеки мъж. Преди да надене брачните окови, той е готов да си поживее като за последно. Ако сте гледали вече филма „Последният ергенски запой", може би се досещате какво може да роди мъжкият ум в тази свята за него вечер.

У нас често ергенските партита се развиват по тривиалната схема: запой, стриптийзьорки, запой и у дома. После следва няколкодневен махмурлук, а спомените не са по-различни от обикновена вечер по мъжки.

В някои случаи бъдещите младоженци дори канят половинките си на техните ергенски партита, защото са, или прекалено влюбени, или пък жените им ги държат под чехъл и искат да си спестят сцени на ревност и скандали преди сватбата. Все пак после имат цял живот заедно, за да се карат.

Ако вече сте задали важния въпрос на обекта на вашите чувства и съвсем скоро ще сложите халка на пръста си, спазете традицията и си направете едно лудо ергенско парти. Под лудо не разбирайте – с убийства, безсъзнание или пътешествие до джунглата.

А ето и какво може да ви помогне при организирането и замисъла на това паметно мъжко събитие.

Твърдо НЕ:

Снимка: coedmagazine.com

1.Не канете годеницата си или някой от семейството ѝ

Едва ли тук се изискват подробни пояснения. Едва ли искате да бъдете наклеветен от брат ѝ или баща ѝ точно преди сватбата и те подробно да обяснят на половинката ви как сте си наврели главата в гърдите на стриптийзьорката или как сте близали сол от пъпа ѝ за поредната текила.

Просто дръжте членовете на семейството ѝ далече през тази нощ. Не им давайте причина да ви изнудват по-късно или да ви карат да се съобразявате с тях, заради нещо, което са видели и не трябва да казват на булката.

Снимка: coedmagazine.com

2.Не очаквайте да получите пари на партито

Не си мислете, че приятелите ви ще събират пари за вас и особено за стриптийзьорките. Те може да поръчат няколко, но след това, ако искате екстра танци, ще трябва да извадите банкнотите от джоба си. Пиенето също е за ваша сметка – поне по български е така.

Съвет: Не оставяйте равносметката за последния момент. Заделете си от по-рано една сума, за да не се притеснявате излишно в самия ден и да изпълните всичките си щури идеи.

Снимка: coedmagazine.com

3. Не намесвайте животни

Мъжкият ум няма граници и в алкохолно замъгление може да решите да разнообразите обстановката, като в стриптийз играта поискате да включите и някое четириного. Без значение дали това е куче, котка или някое магаре – идеята не е добра – нито от хигиенна гледна точка, нито от морална.

Снимка: coedmagazine.com

4. Не си правете групови татуировки

Странно, но факт. Когато някой реши да прави лудории, винаги счита, че татуировките са сред тях (особено, ако още си няма). Пиянството не е причина да се нашариш, сватбата също. Избийте си от главата идеята да доказвате верността си към приятелите си с общи татуси. Ако до момента не сте го направили, няколко дни преди сватбата и то на пияно, едва ли има тежест на истинска клетва за вечно членство във вашето мъжко „братство".

Снимка: coedmagazine.com

5. Не ходете в Студентски град или на казино

Американците си имат своя Лас Вегас, а ние си имаме Студентски град. Евтините изкушения са на всяка крачка и вероятността да извършите някоя глупост на това място е по-голяма, отколкото във всяко друго. Що се отнася до казината...нали не искате да сте разорени на сутринта?

Както казва Майк Тайсън във филма „Последният ергенски запой": „Всеки си има план, докато не получи юмрук в лицето". Е, тези места са точно юмрук в лицето – не знаеш какво ще се обърка.

Снимка: coedmagazine.com

6. Не пишете на гаджетата си и на бившите си

Ако искате да имате или да участвате в страхотно ергенско парти, просто забравете телефона си в мига, в който всички купонджии се съберете на едно място. В момента, в който се изкушите да напишете нещо на половинката си, ще породите у нея големи съмнения. А и само си помислете – група пияни мъже, стриптийзьорки навсякъде около вас... що за смс ще излезе изпод пръстите ви? Каквото и да ѝ драснете в този момент, тя моментално ще се посъветва с дружките си и останалите половинки на момчетата с вас и ще влязат в един филм, пълен с конспирации и загадки, който ще ви коства тежък разпит на сутринта.

Снимка: coedmagazine.com

7. Без снимков материал

Ако сте обърнали внимание на думата „разпит" в горната точка, то сега е времето да помислите как да не оставяте следи за вашето бурно парти, които после да ви излязат през носа. За целта не събирайте телефони на хартийки и салфетки...нито кутийки от кибрит от местата, където сте били, в никакъв случай не правете снимки и клипчета на телефона си или с фотоапарат. Резултатът може да ви изненада на сутринта и да ви се натяква цял живот.

Снимка: coedmagazine.com

8. Не правете обикновените неща

Ергенското парти е специален ден. Затова забравете за футболната среща, за типичния бар или за фитнеса. Да , може би там ходите по мъжки, но пък изживяването със сигурност няма да е лудо, а по-скоро релаксиращо. И ще се повтаря години наред, така че се губи смисъла на ергенското събиране.

Определено ДА:

 

Снимка: coedmagazine.com

1. Уверете се, че младоженецът иска да отиде на стриптийз клуб

Ергенското парти до такава степен се асоциира със стриптийз, че сякаш е напълно естествено всяко такова да бъде пълно с красиви, разголени, кълчещи се на пилон хубавици. Уви, не е така. Повечето младоженци се страхуват дори да пипнат момичетата, за да не се изтълкува това погрешно и после годениците им да се цупят седмици наред.

Затова преди да планирате подобно парти (особено, ако не е по инициатива на младоженеца) се уверете, че той няма да го саботира.

Снимка: coedmagazine.com

2. Запасете се с много алкохол

Имайте готовност винаги да запълните барчето с алкохол. Това трябва да е луда нощ, така че всичко може да се случи. Не изпадайте в състояние, в което ще се налага по нощите да търсите на картата денонощен супермаркет. А и дали ще сте в състояние да отидете до там?

Снимка: Alex James, Photographic Photonica

3. Пригответе резервни дрехи за младоженеца

Тук няма да изпадаме в подробности. Все пак този материал се чете и от жени и не е нужно да палим излишно тяхното въображение. Но резервните дрехи, никога не са излишни. Полята или разкъсана риза, загубен колан, заради който панталонът непрекъснато пада...липсващи боксерки. Бъдете предвидливи, всичко се случва.

4. Не изпускайте от поглед младоженеца

Тази вечер е заради него, така че всички трябва да следите внимателно какво прави. Дали се чувства щастлив, дали е склонен да направи някоя глупост и вие трябва да го спрете. Вие сте там заради него, така че опазете го жив и здрав... иначе булката ще ви убие.

Снимка: coedmagazine.com

5. Отидете на място, където няма как да се срещнете с булката

Често ергенското парти съвпада с моминското. Опитайте се да разберете къде ще празнува половинката ви, за да няма засечки. И за двама ви ще бъде доста смущаващо да се озовете на едно място. Така няма да се отървете от задръжките си и хубавото парти ще отиде буквално по дяволите.

Снимка: coedmagazine.com

6. Направете го епично

Това вероятно е последната вечер, в която вие сте законно ерген. Не пропускайте шанса да си поживеете, както душата ви иска. Разкарайте скуката и си оставете спомени за цял живот.

* Екипът на Tialoto.bg посвещава този материал на своя колега Влади, който другия месец ще надене хомота.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

delqn ( преди 11 години )
трябва всичко да се опита :) Аз ще се оженя пък хаха :) и са разбия в АМСТЕРДАМ!!! :Д
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
жребец ( преди 11 години )
Бракът е най-голямата глупост
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
anonimen ( преди 11 години )
Комплексарска история. Безумно глупава и олигофренска статия. Като му се живее на човек, хич да не се жени. Пък кой е казал, че брака те вързва. *** смахнати.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
наблюдател ( преди 11 години )
Ако животът ви ще е толкова по скучен след като се ожените защо, по дяволите, ще го правите?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
/// ( преди 11 години )
( преди 11 години )
Кое място бихте препоръчали ? :))))
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар