IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 3 юни

3 юни 2017 07 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не оставайте сами със себе си. Имате нужда от компания и подсъзнателно търсите одобрение. Настроението ви е силно зависимо от това на околните, така че е много важно с какви хора ще общувате днес. Организирайте си подходяща компания.

Телец

Творческият ви потенциал е стабилен, в състояние сте да се справите с казуси, които доскоро са ви затруднявали. Не е изключено да получите интересен подарък или друга придобивка, която ще ви зарадва. Постиженията ви ще бъдат оценени високо.

Близнаци

Всичко ще ви се случва много лесно, почти без усилия днес. Ще имате възможност да изгладите съществуващ конфликт, да преодолеете съмненията си. Ще стабилизирате позициите си.

Рак

Ако обмисляте реализацията на нова идея, то започнете подготовката, но не бързайте да я стартирате. Желателно е да обсъдите всички подробности с близките си и да се съобразите с препоръките им. Ще избегнете етапа, наречен „проба-грешка“.

Лъв

Организирайте си някакво развлечение, свързано с кратко пътуване с опознавателна цел. Можете да посетите историческа местност или етнографско-археологически комплекс. Ще научите любопитна информация и ще възстановите силите си.

Дева

Домашните и битови занимания ще ангажират почти изцяло времето и съзнанието ви. Ще довършите отдавна набелязани задачи, ще стартирате други. Не е изключено да получите парични постъпления или материална придобивка.

Везни

Имате нужда от пълноценна почивка и от вас зависи да си я организирате. Финансовото ви положение е стабилно. Бихте могли да превърнете някое свое желание, даже каприз, в реалност, да си създадете положителни емоции, които ще ви подействат успокояващо.

Скорпион

Намалете инициативата и не се опитвайте да изпреварвате събитията. Денят ще е спокоен, ако съгласувате действията си с тези на близките и се адаптирате към обстоятелствата.

Стрелец

Настроението ви е оптимистично. Моментът е подходящ за срещи със стари приятели и изглаждане на съществуващи недоразумения. Признайте откровено собствените си грешки и ще получите комплиментите, които заслужавате.

Козирог

Ще имате възможност да развихрите фантазията си. Вероятно денят ще е свързан с приятели или ще сте в интересна компания, където ще впечатлите с опита и знанията си. Новите контакти ще са интригуващи.

Водолей

С каквото и да се захванете ще ви се получи повече от добре. Дали ще е въпрос на шанс, стечение на обстоятелствата или външно съдействие – няма значение. Важното е, че резултатите ще ви зарадват.

Риби

Ще се справите с някаква тревога, свързана с роднини, наследство, загуба. Не само ще си върнете загубеното, но ще получите и нещо допълнително за компенсация. Въздържайте се от прекалена инициативност, ще бъде преценена неправилно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари