IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичният ви хороскоп за 15-21 юли

15 юли 2019 08 45

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 15-21 юли, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Съобразявайте се с обстоятелствата и адаптирайте действията си към обективните възможности. Представителите на вашия знак, които са с наднормено тегло и здравословното им състояние позволява, биха могли да се консултират със специалист и да си наложат лека (но не и драстична) диета. Резултатът ще е бърз и видим. Ако нямате възможност за консултация просто променете хранителния си режим намалявайки въглехидратните и мазни храни за сметка на белтъчните и такива с по-високо съдържание на целулоза. Постарайте се да управлявате финансите си разумно, особено семейния бюджет. Ако сте си набелязали покупка на стоки с дългосрочно приложение и намерите подходящи, вземете ги, но не превишавайте ежедневния лимит. В личен план проблеми не се очакват, стига да приемате събитията по-философски.

Телец

Необходимостта да се справяте с някои непредвидени затруднения „в крачка“ в известна степен ще занижи работоспособността ви. Може би няма да работите достатъчно бързо, но си поставете за цел да работите достатъчно старателно. Грешките ви, макар и малки, няма да останат незабелязани, така че е желателно да не ги допускате. Не се отказвайте от помощ, ако прецените, че ви е необходима. Не избързвайте с окончателните уговорки по делови сделки. Има подробности, които може и да не забележите. Не е сигурно, че ще получите финансовите постъпления, които очаквате, така че не прекалявайте с харчовете. Обсъждайте всички важни въпроси с близките си. Почувстват ли се пренебрегнати, ще ви го върнат тъпкано.

Близнаци

Сили не ви липсват, нито инициатива, но независимо от това не се надявайте на сериозен напредък. Ако очаквате много, ще се разочаровате. Резултатите не зависят изцяло от вас, част от тях ще са следствие от случайни фактори, като например стари чужди грешки, за които не сте предполагали или интриги, създадени от хора, искащи да ви отстранят от пътя си. Не подписвайте окончателни договори. В трудни моменти ще получите помощ от приятелите. Компромисите ще са свързани предимно с личните отношения. Дайте възможност на близките или любимия човек да изразят позициите си и не ги обвинявайте за допуснатите грешки. След като чуете другата гледна точка ще имате много по-ясна представа какво се случва. Приятните изненади ще са свързани с нематериалната сфера, а неприятните – с материалната. Какво да се прави, превратностите на живота доказват равновесието в природата. Ако решите въпроси, свързани с любовната си връзка е много вероятно да се натъкнете на затруднение, свързано с имоти.

Рак

Едно от най-добрите ви качества е, че с каквото и да се захванете го изучавате подробно и се опитвате да го направите по най-добрия начин. През тази седмица това ваше умение ще бъде забелязано и високо оценено. Като цяло работата ви ще е екипна, но освен да проявите талантите си, ще съумеете и да обедините колектива, в който работите, като ще получите и подкрепата на останалите участници. Не обсъждайте нито лични, нито финансови въпроси с хора, които не познавате твърде добре. Решенията, които трябва да вземете във връзка конкретно с недвижимо имущество може да се окажат погрешни. Не правете нищо в тази насока без да сте получили одобрението на близките си. Не е подходящо да се занимавате с уреждане на юридически въпроси или такива, за които разчитате на съдействие на държавните институции. Предприемайте само неотложни пътувания. На едно от тях може случайно да срещнете стар приятел. Спомените ще ви въодушевят.

Лъв

Достатъчно сте енергични и ентусиазирани за да „обърнете планетата с хастара навън“. През тази седмица за вас няма да има невъзможни неща. Нищо няма да ви затрудни по отношение на текущата работа. С малко повече усилия и правилно разпределение на времето ще можете да стабилизирате професионалните си позиции, да станете популярни в социалните мрежи, да разширите собствения си бизнес или напреднете с творческите си начинания. Освобождавайте се от негативните емоции. Можете да го направите с помощта на музика, танци, леки спортни занимания. Само не натоварвайте с лошо настроение близките си, ще е голяма грешка. Що се отнася до личните отношения, не се надявайте на много. Общувайте с любимия човек в рамките на добрия тон без да давате неизпълними обещания. За необвързаните не е препоръчително да се впускат в горещи любовни обяснения, да предлагат брак или съвместен живот с цел проверка силата на чувствата. В края на седмицата може да ви поканят на шумно тържество, не стартирайте любовна авантюра с първия срещнат.

Дева

Формулирайте основните си цели за втората половина от годината. Не участвайте в никакви авантюри, особено ако имат финансови последствия като например хазартни игри. Подхождайте към заниманията, които ви отегчават с въображение, за да разнообразите до колкото е възможно схемата си на работа. Колективните проекти ще дадат повече варианти за изява от индивидуалната дейност. Бъдете внимателни при работа с каквато и да било техника, особено ако работите в транспорта или се придвижвате със собствен автомобил. Не е изключено да получите приходи от допълнителна поръчка или от хобито си. Участвайте в публични мероприятия, където бихте могли да покажете на какво сте способни. Ще ви забележат, но и ще ви обсъждат, така че бъдете готови да работите за собствения си имидж. В случай, че се занимавате с юридически въпрос, най-вероятно ще се реши във ваша полза. Ако е свързан с личните ви отношения веднъж завинаги ще прекратите всякакви спорове на тема самостоятелност и финанси.

Везни

Ситуациите, в които ще попадате през тази седмица няма да са от най-лесните и на моменти може да ви зареждат с апатия и неувереност. Не се отказвайте от започнатото, но и не се опитвайте да напреднете на всяка цена, особено с цената на здравето си. Не стигайте до крайности, от неконтролируема активност, до пълно безразличие. Това е най-погрешната тактика. Въздържайте се от важни решения, за които не разполагате с достатъчно информация или които бихте взели в ситуация на силно емоционално напрежение. Почти сигурно е, че няма да разполагате с условия за корекции. Що се отнася до новите проекти, подгответе условията за осъществяването им, но не бързайте да ги стартирате. Една от предпоставките за напредък е да намерите правилния баланс между работа и почивка. Ако не можете да се справите сами, доверете се на близките си и любимия човек. Не отказвайте на предложенията им за разходка. Ще е достатъчно освежаващо, за да съхраните тонуса си.

Скорпион

Представителите на вашия знак през тази седмица може да се разпределят най-общо казано в две групи. Едните ще са припрени, скорострелни, нетърпеливи, често раздразнителни и прекалено емоционални. Другите ще са по-мудни, разсеяни, апатични и необщителни. Колкото и да изглежда странно, поведението и на едните, и на другите е резултат от умора. Което означава, че трябва да обърнете внимание на физическото и психическото си състояние и да си осигурявате достатъчно почивка. Дали ще е пасивна или активна зависи изцяло от личните предпочитания и от вида на основните ви занимания. Отчитайте спецификата на обстоятелствата преди да се захванете за нещо ново. Може да ви изглежда занимателно и доходоносно, но все още да не разполагате с подходящи условия за бърз старт. Не давайте пари назаем и не тръгвайте на път със случайна компания. Би било непростима авантюра, на която ще претърпите загуби. Романтичните отношения ще са спокойни за Скорпионите, които са обвързани отдавна. В случай, че скоро сте се запознали с вълнуваща личност не разчитайте на бърз напредък. Нищо няма да се получи от първия път.

Стрелец

Бъдете себе си през тази седмица. Това ще е най-силната ви защита. Не се интересувайте кой какво е казал за вас, кой е недоволен и кой ви критикува. Приемайте подобни съобщения с усмивка и не позволявайте да ви въвличат в никакви интриги. Най-важното е да следвате предварителния си график и да не си разваляте настроението за дреболии. Ако преди време сте подали документи с искане за кредит (или за кредитна карта), то през тази седмица най-вероятно ще ви го разрешат. Помислете добре дали наистина имате нужда от него, обстоятелствата сега са по-различни от периода на кандидатстването. И ако не е належащо, откажете го. Търсете подкрепа и солидарност само сред близките си. Те ще ви помогнат, дори когато не са съгласни с мнението ви. Не ги натоварвайте с негативните преживявания, причинени от външни фактори. Избягвайте контактите с негативни, скептични и мрачни хора. Ще се отразят зле на здравето ви, независимо че може самите вие да се чувствате в прекрасна кондиция.

Козирог

Домашните задачи ще са с приоритет и ако не е задължително да ги осъществите лично, то приобщете към тях и близките си. Може изцяло да им отстъпите заниманията, свързани с покупки, интериор и осигуряване на удобства. В благоприятна позиция са представителите на вашия знак, чиято работа е свързана с въображение и интерпретация. Ще имат достатъчно поводи за вдъхновение и поле за изява. В стимул за тях ще се превърне изненадващо романтично преживяване. В професионално отношение затруднения не се очакват. Нов проект, който се подготвя или обмисля от доста време може да забави старта си, но това няма да е свързано с финансови затруднения. Въздържайте се от покупки на кредит и не търсете заеми от приятели, а още по-малко от роднини. Ще се отразят негативно на отношенията ви и ще предизвикат силно чувство за вина.

Водолей

Изобщо няма да ви е скучно през тази седмица. От една страна сте доста общителни, от друга, интуицията ви ще е достатъчно силна, за да можете да се адаптирате към всякаква среда. Ще се наложи да осъществите едно-две кратки пътувания или, ако сте взели отпуск, едно по-дълго пътешествие с нюанс на приключение. Ще се запознаете с доста хора и с тяхна помощ ще решите част от деловите въпроси, с които се налага да се занимавате. Ще ви съдействат с радост и възхитени от оригиналния ви начин на мислене. На професионален напредък можете да се надявате след вторник и то ако сте достатъчно дискретни. Избягвайте коментарите по чужд адрес, които бихте могли да изтървете по време на неформален разговор. Ще направите лошо впечатление и ще настроите срещу себе си личност, от която зависи реализацията на някои ваши лични намерения. Осигурявайте си пълноценен сън и почивка, ако се налага да шофирате. Бъдете внимателни, съществуват предпоставки за инцидент. Ако случайно попаднете в аварийна ситуация не провокирайте разправии. Въздържайте се от непредвидени разходи, независимо дали са за лични нужди или за семейството. Що се отнася до инвестициите, влагайте само толкова, колкото сте набелязали предварително и сте съгласували с партньорите си.

Риби

Особена важност през тази седмица ще придобие решаването на финансови и имотни въпроси. Не е изключено да получите допълнителни приходи или пък да ви върнат даден преди време заем заедно с лихвите. И основният ви въпрос няма да е „как да вържете двата края“, а как по-изгодно да похарчите или вложите парите си. Мисълта, че разполагате със свобода на избор ще ви вдъхнови, но за правилни решения разчитайте на логиката, а не на внезапните пориви. В личен план предстоят изненади, особено ако все още не сте намерили личността на сърцето си. Някой ще ви атакува с бурно любовно обяснение. Най-интересното е, че това е човек, когото познавате от доста време и ни най-малко не сте подозирали за огнените страсти, които ви разкрива. Събитията ще се развиват сравнително бързо, но това не значи, че трябва с всички сили да ги „догонвате“. Напротив, за вас е препоръчително да си наложите умерено темпо, за да обмисляте действията си задълбочено. Така ще съумеете да създадете подходящи условия за реализация на текущите дейности и старателно организиране на предстоящите. Бъдете готови да се съобразите с промени, които няма как да пренебрегнете.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари