IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Продуцентът на „Фрейзър“ пръсна 2,3 милиона долара за ново имение

16 април 2017 09 30

Питър Кейси си купи средиземноморски лукс в скъпарския Холивуд Хилс

Снимка: Variety

Снимка: Variety

Младият телевизионен и филмов продуцент Питър Кейси е известен с участието си в екипа на „Вечерното шоу с Дейвид Летерман“ – хумористично телевизионно предаване, което се излъчва от 22 години по американската телевизия CBS.

Кейси печели награда „Еми за най-добър сценарий“ през 1994 г. Отличието е за хитовия му комедиен ситком „Фрейзър“.

Американският продуцент Питър Кейси е известен и с екстравагантния си начин на живот. Питър обича големите празненства. Има навика да кани по 100-тина души на купоните си, поради което преди дни реши да си купи нов палат.

Срещу скромните 2,3 милиона долара Питър се сдоби с 242 кв. м площ средиземноморски лукс в скъпарския квартал на Лос Анджелис, Холивуд Хилс.

Новото му имение е бивша собственост на колегата му Рейд Каролин, продуцирал популярната лента „White House Down“(2013). Каролин пусна средиземноморското си имение в Холивуд Хилс преди близо година, като първоначалната цена бе 3 милиона долара. Но цената му падна и както виждате Питър се възползва.

Средиземноморското имение е строено през 1920 година. То представлява двуетажна постройка с 3 спални, 4 бани.

Акцент в жилището е витата стълба в коридора, облепена с теракота и каменни плочи. Интериора на красивия дом е комбинация от фолклорен, средиземноморски и индустриален стил.

Това се забелязва най-вече във всекидневната, където освен луксозна мека мебел в бяло виждаме фолклорни елементи от Източна Европа. Индустриален стил прозира също в официалната трапезария.

На фона на съвременните мебели и подови настилки е поставена красива масивна трапеза с ръждиви метални крака. Над нея виси тежко заводско осветително тяло в цвят черно.

Из любопитностите на дома са кухнята – огромен кулинарен кът с десетки чекмеджета и шкафове. Преобладаващ цвят е белият. Той е комбиниран с инокс и цвят орех, ползван за подовата настилка.

Външните площи на този така светъл дом са усвоени основно за градински цели. Из купищата зеленина се появява тераса за бира-скара, плувен басейн и малък кът за кафенце и пастички.

Цялото имение на продуцента на „Фрейзър“, Питър Кейси, в нашата галерия.

Автор на статията: Александър Градинаров

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари