IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джъстин Тимбърлейк с нов мезонет за 20 милиона долара

13 юни 2017 07 40

Музикантът ще живее в сграда от XIX век

Снимка: Variety.com

Снимка: Variety.com

Джъстин Тимбърлейк и звездната му съпруга, моделът Джесика Бийл, наскоро закупиха свръхлуксозно жилище в централния квартал Манхатан в Ню Йорк. Носителят на 10 награди „Грами“ е платил 20 милиона долара за двуетажен мезонет в старинна постройка. Музикантът дори си е издействал отстъпка в размер на 7 милиона, съобщи Variety.com.

Въпросният богаташки жилищен блок, в който Тимбърлейк ще живее, всъщност е наскоро реновирана индустриална сграда от XIX век. Преди да попадне в ръцете на строителната компания, която я е обновила, в нея се е помещавал производствен цех. Постройката е обявена за паметник на американската култура. Поради това нейната фасада е реставрирана изцяло. Освен екстериора, автентичните керамични плочи из сградата също са запазени.

Новата придобивка на музиканта, чието състояние възлиза на 230 милиона долара, разполага с 500 кв. м жилищна площ. Огромният мезонет включва 4 спални, 7 бани, комбиниран салон с кухня и трапезария, огромна всекидневна, закрит басейн и няколко тераси. Имотът включва и паркомясто в луксозен подземен гараж.

През 2014 г. строителната фирма „Cantor Pecorella“ завършва своя проект по трансформиране на производствената постройка в луксозна индустриална жилищна сграда. По това време цената на мезонета, закупен преди дни от Джъстин, била 27 милиона долара. Сумата се е задържала същата за последните 3 години. Но въпреки това, неясно как, Тимбърлейк е успял да свали 7 милиона долара от нея.

Джъстин Тимбърлейк е богат мъж, но въпреки това 36-годишният изпълнител решил да не се цели в най-високата летва. В реновираната сграда има още един мезонет, който е обявен за продажба. Той разполага с 800 кв. м жилищна площ и струва 55 милиона долара. Явно за Тимбърлейк снобарията не е чак толкова актуален лайтмотив.

Луксозната сграда, в която се помещава новият дом на музиканта, предлага следните екстри на своите обитатели: забавачка за деца, фитнес център със спа зона, озеленен покрив, ресторант и румсървиз, съхранение на лични вещи, денонощен хранителен магазин, денонощна охрана, пиколо и винарска изба.

Разгледайте новия дом на Джъстин Тимбърлейк в нашата галерия

Подготви: Александър Градинаров

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари