IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

В „къщата за пораснали кукли“ на Ема Робъртс

21 април 2024 10 30

Племенницата на Джулия Робъртс живее в дом за 3,6 милиона долара в Холивуд Хилс

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ема Робъртс разказа, че домът ѝ в Лос Анджелис за 3,6 милиона долара, който закупува от колежката си Мини Драйвър, е нейното най-голямо убежище от света. Актрисата отваря вратите на зашеметяващия си имот специално за новия брой на списание Architectural Digest.

Ема, която е племенница на холивудската звезда Джулия Робъртс и дъщеря на актьора Ерик Робъртс, се премества в новото жилище след раздялата си с бащата на сина си Роудс – Гарет Хедлънд в началото на 2022 г.

Тогава 33-годишната звезда от сериала „Зловеща семейна история“ решава, че иска да създаде място, което наистина да чувства като нейно собствено.

„Това, което обичам в тази къща е, че говори сама за себе си, прилича на пораснала къща за кукли. Като книга с разкази е. И когато се нанасяхме, бяхме само аз и синът ми“, казва тя пред изданието.

Тя продължава: „Искам това да бъде нашата къща, която е в нашия стил и е изпълнена с нашите спомени и нашата любов.“

За разлика от детството си, за което Ема разказва, че включва доста различни премествания, родената в Ню Йорк актриса споделя, че за нея сега е важно „да пусне корени“ най-вече заради 3-годишното си момче.

„Мисля, че бях живяла в 10 къщи, докато навърших 15 – така че за мен сега, имайки син, е важно да намеря място, което да е наистина наше“, казва тя пред AD. „Имам снимка от деня, в който се нанесохме. Държа Роудс в един слънчев калифорнийски ден. Стоим пред синята врата на новата ни къща. Просто си спомням чувството, че сме точно там, където трябва да бъдем.“

Робъртс работи с дизайнерите Луиза Пиърс и Емили Уорд, за да превърне своя причудлив дом мечта в реалност, допълнен със „стена за кукли“, разположена близо до офиса ѝ.

Актрисата развълнувано показва любимите си колекционерски предмети от детството си, както и кукли и предмети, придобити като възрастен, включително пияна каубойка Барби, кукли Блайт и кукла „Леги Джил“.

„Аз съм лудо обсебена от тях, влюбена съм в тях“, казва Робъртс, докато вади няколко кукли от рафтовете си.

Чаровната звезда признава, че когато е била по-млада хората я питали дали не се страхува, че куклите ѝ могат да оживеят, а тя се шегувала, че се надява те да идват и да я събуждат „всяка нощ“.

Докато обикаля дома си, тя показва обширната си колекция от чаши, малкото си „светилище на Джони Мичъл“ и тапети с летящи патици над стаята на сина си с горска тематика.

„Спомням си, че като дете каквото и да е на стената и тавана ви, се забива в мозъка ви до края на живота ви“, отбеляза Робъртс. „Така че исках да направя дома си изключително уютен и забавен, но не прекалено завладяващ.“

Като цяло нейната визия за стаята на Роудс била тя да „е като малка омагьосана гора“, защото той „обича природата и животните“. Говорейки за стила си, Робъртс заявява, че вярва, че „никога не може да има твърде много ивици, ресни или пискюли в една къща“

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари