IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рейчъл Билсън излезе на романтична среща с бившия на Ема Робъртс

14 декември 2023 17 50

Актрисата беше видяна да се наслаждава на компанията на Гарет Хедлунд

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Рейчъл Билсън беше видяна да се наслаждава на романтична вечерна среща с бившия приятел на Ема Робъртс, Гарет Хедлунд, в Ел Ей във вторник. 42-годишната актриса от хитовия сериал „Кварталът на богатите“, която споделя дъщеря с актьора Хейдън Кристенсен, изглежда щастлива на папарашките снимки с 39-годишния Хедлунд.

Двамата бяха видени на излизане от суши ресторант в Западен Холивуд да се наслаждават на приятен разговор, преди да се качат заедно в една кола и да потеглят.

На кадрите  Рейчъл изглежда небрежно в черно палто и дънки, съчетани с ботуши, а Гарет носи тъмнозелена блуза и също е с дънки, но скъсани.

Хедлунд споделя почти 3-годишен син – Роудс, с бившата си партньорка – 32-годишната Ема Робъртс. Преди това актьорът е имал романси с актрисите Кирстен Дънст и Даян Крюгер.

Гарет и Робъртс започнаха връзката си през 2019 г., а в края на 2020 г. станаха родители. Хедлунд говори с Entertainment Tonight по това време, за да изрази ентусиазма си от това, че е станал баща. Изпълнителят заяви, че „всеки ден е благословия“ и описа сина си като „ангел“.

Актьорът добави, че е започнал да обича родителството, заявявайки: „Наистина е забележително. Харесва ми. Усмихвам се през целия ден“. Беше разкрито също, че известният кънтри певец Тим Макгроу е станал кръстник на Роудс. През януари 2022 година обаче Ема и Гарет обявиха, че поемат по различни пътища, без да уточняват причината за раздялата си. Двамата все пак останаха в добри отношения.

Колкото до Рейчъл, тя има 9-годишна дъщеря – Брайър-Роуз от Кристенсен, като наскоро разкри, че е направила няколко спонтанни аборта, преди да се сдобие с детето си.

Рейчъл и Хейдън имаха връзка, продължила десетилетие, включително 18-месечен годеж, но всичко приключи през септември 2017 г. Билсън и канадецът Кристенсен също си останаха приятели и дори често прекарват празниците заедно като семейство.

След раздялата си с актьора от „Междузвездни войни“ Билсън имаше кратка връзка със звездата на шоуто SNL Бил Хадер (към края на 2019 г.).

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари