IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ема Робъртс за първи път мина по червения килим с гаджето си Коди Джон

7 март 2024 08 40

Актрисата и любимият ѝ изгледаха шоуто на Lacoste като част от Седмицата на модата в Париж

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ема Робъртс за първи път се появи на официално събитие с приятеля си Коди Джон. Актрисата и любимият ѝ присъстваха на шоуто на Lacoste Womenswear есен/зима 2024-2025 като част от Седмицата на модата в Париж на 5 март.

Ема и Коди станаха официална двойка в Instagram през август 2022 година, когато Джон сподели тяхна сладка снимка, на която целува актрисата от филма Holidate, а до нея беше написал: „Сладко, сладко“. Интимният кадър беше направен на лодка. Въпросната снимка се появи по-малко от година след като списание Us Weekly потвърди раздялата на Робъртс с актьора Гарет Хедлунд. в началото на 2022 г.

Бившата вече двойка започна да се среща през март 2019 г., а синът им Роудс се роди през декември 2020 г. Двамата успяха да запазят приятелските си отношения в името на детето си.

Що се отнася до племенницата на Джулия Робъртс и Джон, отношенията им очевидно се задълбочават. Въпреки че родената в Ню Йорк блондинка досега не беше позирала за снимки с Джон, тя не крие, че е влюбена.

„Не искам никога да говоря за моите романтични връзки или за тези, които са приключили вече. Достатъчно трудно е да бъдеш обвързан, камо ли да си обвързан пред публика“, каза тя пред списание Cosmopolitan през май 2019 г., два месеца след като с Хедлунд бяха забелязани заедно за първи път.

„Да пораснеш е трудно. Понякога ми става тъжно, че не мога да имам личен живот. Заради Twitter и Instagram всеки може да коментира това, което правите, и никой не знае истинската история. Това е трудно. … Знам кое е истината и знам какво се случва в собствения ми живот, както и хората, които ме обичат и които аз обичам“, каза още дъщерята на Ерик Робъртс. 

Преди връзката си с бащата на сина си Гарет и с настоящия си приятел Джон, Ема имаше дълга и бурна афера с актьора от сериала „Зловеща семейна история“  Еван Питърс.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари