IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Живот като в приказка – как живее синът на Луси Лиу

29 август 2017 10 40

Вижте стаята на двегодишния палавник

Снимка: Elle

Снимка: Elle

Двегодишният син на актрисата – Рокуел Лойд Лиу, живее в невероятна приказка благодарение на декоратор на One Kings Lane.

След броени дни синът на Луси ще навърши две години, а актрисата избра да сътвори за него вълшебство. Тъй като детската му стая ѝ се струвала твърде пуста и скучна за буйно дете като Рокуел, тя решила да създаде по-творческа атмосфера за малкия палавник. Луси имала куп идеи, но ѝ се струвало непосилна задача да реализира дори половината.

Тогава решила да се обърне към професионалния декоратор Никол Фишер. А тя сторила и невъзможното – интересна, функционална и безопасна за детето игрална зона, която идеално се вписвала в общата стилистика на нюйоркския дом на Лиу. Тъй като на втория етаж вече се намирали кухнята, гостната и столовата, никак не било просто да бъде изградена и зона за Рокуел.

„Исках той да има безопасно място, на което да играе, но и да не ме е срам да го показвам, както на деца, така и на възрастни“, обяснява решението си Лиу.

Отправна точка станал изборът на цвят, който не трябвало да се отличава от останалата палитра на дома – да не бъде лишен от акцент, но да предразполага към спокойствие и релакс. Никол дълго работила върху тонирането, приглушавайки всички ярки цветове, за да направи пространството монохромно, уютно и домашно.

В стаята има функционална система за хранене, столчета, пуфове и различни елементи за игра.

„Не искахме стаята на Рокуел да изглежда като в детска градина – с букви на стените и в червено-жълтата гама, – разказва Никол. Искахме да създадем място, където Луси може да играе със сина си, но ако пожелае и да изпие чаша вино с приятелка. Затова ни помогна неутралната палитра, топлите оттенъци, текстурата на тъканите, а също и оригиналните аксесоари, като туземни маски и мароканските корнизи“.

Вижте вълшебната стая в нашата галерия

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари