IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Втори секси трейлър на „50 нюанса сиво“

14 ноември 2014 12 40

Затегнете коланите, Крисчън Грей пристига!

Втори секси трейлър на „50 нюанса сиво“

Дълго чаканият втори трейлър на „50 нюанса сиво“ вече е факт. В него виждаме сцените, които очаквахме да видим още в първото видео от екранизацията на романа на Е. Л. Джеймс. Но чакането си е заслужавало.

Видеото разкрива повече за тялото и мислите на Крисчън Грей – от факта, че е имал тежко детство до това, че все още обича нещата да са по-груби. Феновете на еротичния роман вече имаха възможност да видят кадри от филмовата адаптация, но новият трейлър разкрива повече и от секси химията между Джейми Дорнан и Дакота Джонсън на големия екран и повдига завесата какво ни очаква на „Свети Валентин“.

В новия трейлър на „50 нюанса сиво“ виждаме първата среща между Крисчън и Анастейжа, техният разцъфтяващ романс, полета с хеликоптер и вътрешността на Червената стая на Крисчън Грей.

Феновете на поредицата романи ще останат доволни от второто видео в трепетно очакване на премиерата на филма на „Свети Валентин“. А саундтракът на трейлъра е още по-горещ.

Парчето Haunted, отново дело на Бионсе, нажежава секси сцените на Джейми Дорнан и Дакота Джонсън.

„50 нюанса сиво“ идва в кината на „Свети Валентин“ догодина!

Вижте втория трейлър тук:

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Дуковска

КоментариКоментари

аз ( преди 9 години )
Изобщо не е глупост!Очаквам с нетърпениерерр
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Хах ( преди 9 години )