IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джони Деп – с бузи и перука – в пародия за Доналд Тръмп

11 февруари 2016 11 00

Филмът с премиера в интернет

Джони Деп като Доналд Тръмп. Снимка: Funny or Die

Джони Деп като Доналд Тръмп. Снимка: Funny or Die

Холивудският актьор Джони Деп изигра главната роля в комедийната пародия за живота на милиардера и политика Доналд Тръмп, пише The New York Times.

50-минутният филм може да се види на сайта Funny Or Die, който и съобщава за този проект. Работата над филма се е пазила в тайна.

Всички сцени са заснети за няколко дни през декември 2015 г. Освен Деп, във филма са се снимали Майкъл Уоткинс, Алфред Молина и Хенри Уинклър. Проектът е основан на книгата на Тръмп „Изкуството на сделката“, излязла през 1987 г.

Продукцията имаше премиера в интернет броени часове след като Тръмп спечели първичните републикански избори в Ню Хемпшър.

Във филма Деп е неузнаваем – с големи бузи и перука, за да бъде по-близо до образа на политика, който е сред фаворитите за президентските избори в САЩ.

Вероятно основен опонент на Доналд ще бъде Хилъри Клинтън. Изборите за президент на САЩ ще се състоят на 8 ноември 2016 г.

 

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари