IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джеймс Франко: Аз съм малко гей

20 април 2016 14 10

Актьорът сподели, че му харесва да мислят, че спи с мъже

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

„Аз съм малко гей“. Така Джеймс Франко се закача със сексуалността си. Актьорът все пак уточни, че не спи с представители на своя пол.

Звездата реши да отговори на спекулациите, свързани с неговата сексуалност в статия за New York Magazine. 38-годишният актьор открехва малко повече завесата за личния си живот и обясни, че това е „закачка“.

„Предполагам, заради известността ми хората се интересуват с кого правя секс. Но ако дефиницията ви за гей и хетеро е с кого спя, тогава предполагам, че съм по-скоро гей-петел и само се закачам.

Определям се като „малко гей, гей Джеймс“, каза той. Миналата година актьорът обсъди в интервю сексуалността си. „Харесва ми да ме мислят за гей в изкуството и в личния ми живот“, споделя той в интервю за сп. FourTwoNine през март миналата година.

Там допълва, че е гей, докато не се стигне до полов акт, ако пък ставало въпрос за секс, бил хетеро.

Всъщност, Джеймс Франко е от малкото актьори в Холивуд, който с лекота приема подобни роли. Повечето му колеги се страхуват да играят хомосексуалисти, за да не се увреди кариерата им.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари