IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Део, Лео, Рафи и Играта с лятно парче

6 юли 2016 09 10

Вижте „Даваме повече“

Део, Лео, Рафи и Играта с лятно парче

Део, Лео, Рафи и Играта представиха ново лятно парче, което е озаглавено „Даваме повече“. В него се включва и 10-годишната Девора.

Песента е по текст на Део и Борислав Димитров – Бобо. Музиката също е творение на Бобо, а аранжиментът на Борислав Миланов и Димитър Асенов.

Видеото е в познатия купонджийски стил на Део, Лео, Рафи и Играта. В него участват колоритните танцьори от Skywalkers, както и талантливи любители спортисти.

„Идеята на видеоклипа е не просто да сътворим летен хит, но и да провокираме младите да спортуват повече“, споделя режисьорът Радостин Събев-Шошо.

Четиримата изпълнители вече стягат багажа и за лятното си турне, което ще се случи в началото на месец август в няколко морски града. Групата ще пее на централни локации, като първият купон е предвиден във Варна на 5 август. Обиколката ще продължи в Несебър (6 август), в Бургас (7 август), в Созопол (8 август), в Приморско (9 август) и ще завърши в Царево на 10 август.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари