IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Скалата прости на Вин Дизел

19 август 2016 11 40

От Universal успокояват, че двамата са се сдобрили

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Актьорите Вин Дизел и Дуейн Джонсън-Скалата, които играха заедно в "Бързи и яростни” 8, се помириха, съобщава The Hollywood Reporter, позовавайки се на източник от Universal.

Кавгата между двамата, тръгнала от снимачната площадка, стреснала ръководството на компанията, но шефът Дона Лангли отказа да се намесва в конфликта им.

Да разреши разногласията тя поръчала на вице-президента на студията и продуцент Марк Суриану, който някак си успял да успокои страстите около Дизел и Джонсън.

"Всичко приключи. Никой не мисли, че те още имат проблем един с друг. Когато започна промо-кампанията на филма, за това вече никой няма да си спомня”, отбелязва източникът на Universal.

Изданието пояснява, че причина за раздора вероятно е станало поведението на Дизел, който участва в проекта и като продуцент. Той си стоял до по-късно в караваната, като така карал всички да го чакат. Повечето участници от екипа свикнали с привичките му, но тези маниери раздразнили Джонсън.

Скалата бе публикувал гневен пост на страницата си във Facebook на 9 август, като нарича колегите си страхливци и смотаняци. Звездата така и не пояснил кого има предвид. По-късно станало ясно, че гневът на актьора е предизвикан от Дизел, който пък напуснал снимачната площадка на „Бързи и яростни” веднага след последния работен снимачен ден с Джонсън.

Очаква се "Бързи и яростни” 8 да се появи през април 2017 г.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари