IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Концертът на Слави блокира София

27 октомври 2016 10 00

Булеварди и улици ще са затворени, спират автобуси, тролеи...

Снимка: Булфото

Снимка: Булфото

Слави Трифонов и Ку-Ку бенд готвят мащабен митинг концерт, на който се очаква да присъстват десетки хиляди. Той ще се проведе на 29 октомври и ще бъде в подкрепа на инициирания от тях референдум.

Забранява се влизането на пътни превозни средства от 00.15 часа на 29.10.2016 г. до 08.00 часа на 30.10.2016 г. по бул. „Цариградско шосе“ между бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ и бул. „П. К. Яворов“.

Слави ще извие глас в събота от 19 часа на „Орлов мост“. Сцената ще бъде разположена след моста с лице към хотел „Плиска“.

По бул. „Цариградско шосе“, от страната на парк „Борисова градина“ ще бъдат разположени седем кули с видеоекрани и озвучителни системи, обезопасени със заграждения около тях, на следните места: края на спирката за МГТ езерото „Ариана“, срещу ул. „Загоре“, срещу ул. „Н. Гогол“, срещу ул. „Св. Тертер“, на спирката на МРГ срещу „Полиграфически комбинат“, бул. „Цариградско шосе“ на разклона към бул. „П. Яворов“ и подхода към бул. „Цариградско шосе“ от бул. „П. Яворов“.

Ще бъдат обособени и буферни зони, с които няма да се допускат граждани. Те ще са между спирките на МГТ пред сцената, срещу изхода към булеварда на ул. „Виктор Юго“ и Борисовата градина, срещу изхода към булеварда на ул. „Николай В. Гогол“ и Борисовата градина, срещу изхода към булеварда на ул. „Светослав Тертер“ и Борисовата градина.

В тези зони ще има служители на охранителната фирма, които ще оказват съдействие при необходимост.

Вижте тук всички подробности за маршрута на тези, които искат да присъстват на митинг-концерта, както и обиколните маршрути

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари