IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Папараци: Щерката на Джони Деп нагъва сладко в Кан

17 май 2017 08 40

Лили-Роуз бе заснета в ресторант с Натали Портман

Снимка: Splash

Снимка: Splash

Папараци заснеха щерката на Джони Деп и Ванеса Паради – Лили-Роуз, на вечеря в ресторант в Кан. Тя видимо е наблегнала на десертите, тъй като с охота „омита“ сервираните кейкове. Девойката е била в компанията на холивудската знаменитост Натали Портман, като на масата присъствието е било изцяло женско.

70-ият международен кинофестивал в Кан се открива днес при изключителни мерки за сигурност. Куп звезди от цял свят акостираха във Франция за 12-дневния филмов маратон на „Кроазет“.

„Тази година е свързана с нов етап, защото никога досега заплахата не е била толкова голяма – заяви кметът на Кан Давид Лиснар. – За всичко са взети големи мерки за сигурност, макар нулев риск да не съществува.“ Той уточни, че за целта се прибягва до наблюдение от въздуха и се ползват услугите на цивилни полицаи и елитни снайперисти.

Сред първите пристигнали тук знаменитости са водещата на церемонията по откриването Моника Белучи и членове на журито, председателствано от испанския режисьор Педро Алмодовар.

Никол Кидман, Колин Фарел, Изабел Юпер и Венсан Линдон се очаква също да минат по червения килим.

В надпреварата за „Златната палма“ ще участват 19 филма, сред които 4 американски и други 4 на френски режисьори – „Двойният любовник“ на Франсоа Озон, „Роден“ на Жак Дойон, „120 удара в минута“ на Робен Кампийо и „Опасният“ на Мишел Азанависиюс.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари