IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Съблазън в черно: Моника Белучи награби младок в Кан

18 май 2017 08 10

52-годишната звезда хвърли шеметна целувка на 38-годишен колега

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Моника Белучи умее да съблазнява не само на големия екран, но и на сцената. Звездата от „Малена“ привлече вниманието на знаменитата публика по време на откриването на 70-ото издание на кинофестивала в Кан.

52-годишната италианска кинозвезда целуна страстно 38-годишния френски актьор, комик и режисьор Алекс Луц и този момент се превърна в един от най-запомнящите се на тържествената церемония.

Моника и Алекс представиха необичаен танцов номер, на финала двамата приключиха изпълнението си с емоционална целувка преди премиерата на филма „Духовете на Исмаил“. Звездата топло поздрави и председателя на журито в Кан – Педро Алмодовар.

Белучи, която освен актриса е и модел бе във фрапантна черна рокля на Диор с деликатна подплата около талията, пише Daily Mail. Тъмният ѝ тоалет бе в контраст с блестящата огърлица, красяща шията ѝ.

Самата Белучи, която изглежда превъзходно, винаги е обяснявала, че не прави нищо особено за външния си вид. В интервю за Daily Telegraph тя призна, че не посещава фитнес и не се стреми да бъде слаба, а предпочита да се наслаждава на живота и да яде макаронени изделия и торта.

„Не съм от онези, които се събуждат в 6 часа и отиват в салона. Истината е, че ми харесват тортите и тестените изделия, също чаша вино. Моят съвет е да се храните добре, да пиете добре и да правите добър секс, както и много да се смеете. Останалото се случва по естествен път.“

Въпреки съветите Моника призна, че не е против технологичната помощ и че се радва, че днешните списания дават въздух към „несъвършенствата“ на звездите.

Белучи бе и първата зряла жена в ръцете на Джеймс Бонд. Тя бе съпруга на френския актьор Венсан Касел, а любовта им пламна по време на снимките на „Апартаментът“. Двамата се разделиха след 18 години връзка, от която имат две деца.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари