IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Братът на Кевин Спейси го нарече чудовище

10 ноември 2017 07 40

Според Рандал, брат му се е скрил зад актьорската професия

Снимка: Twitter

Снимка: Twitter

През последния месец Кевин Спейси стана една от най-обсъжданите личности в Холивуд. Двукратният носител на „Оскар“ получи големи удари след като стана ясно, че години наред той е тормозил сексуално свои по-млади колеги, бармани и асистенти в киното.

Актьорът загуби не само уважението на голяма част от приятелите си, но и работата си. От него се отказа Нетфликс и така спря участието му в сериала „Игра на карти“.

Също така Ридли Скот го замени в последния си филм с Кристофър Плъмър.

Братът на Кевин – Рандал Фоулър, призна пред журналисти, че непростимото му поведение е предизвикано от травма в детството и сам призна, че неговият баща го е изнасилвал със знанието на майката.

Рандал смята, че Кевин е наследил лошите гени на баща им.„Той се отказа от фамилията Фоулър и създаде персонажа Кевин Спейси, за да се справи с чудовището в себе си. Неговите фенове харесват отрицателните герои, които той играе. Но въпросът е в това, че това не е игра.

Той действително е такъв. Той се скри зад своята актьорска професия. Но всъщност звярът продължава да живее в него“, разказва по-големият брат на Кевин и добавя, че не се е виждал със Спейси от 14 години, но иска да се свърже с него, пише Daily Mail.

Самият Фоулър обяснява, че не се интересува от медийните нападки и просто иска да събере семейството си заедно.

„Много години се опитвах да предпазя брат ми от похожденията на баща ми“, казва той. По негови твърдения е издържал на физическо и емоционално насилие. Но Рандал все пак отбелязва пред изданието, че не знае дали и брат му също е бил сексуално малтретиран.

Снимка: Rupert Thrope, Daily Mail

„Тази снимка е моментът, в който брат ми се превърна в това създание, наречено Кевин Спейси“, казва 61-годишният Ранди пред изданието – И това същество се превърна в чудовище, чийто живот е лъжа.“, категоричен е той.

Днес репутацията на Спейси се крепи на издънките му, а не на хубавите роли. Самият актьор обяви, че ще потърси психологическа помощ, за да се справи с демоните си, но кариерата му стремглаво върви надолу.

Брат му пък е сигурен, че милионерът Спейси е изоставил семейството си, за да се дистанцира от демоните на тяхното общо минало. Но успял ли е...

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари