IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как се създава изкуство с коса?

6 декември 2017 15 00

Ако си мислите за обичайни прически, грешите

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Когато стане дума за изкуство, свързано с косата, вероятно повечето от нас си мислят за някоя интересна прическа. Оказва се обаче, че косата е динамична среда за създаване на изкуство, различно обаче от фризьорството.

Неотдавна артисти получиха заслужено внимание за стилизирането на косата на знаменитости, оформяйки я в причудливи форми.

Сега 21-годишната Латиша Кай от Западна Африка използва косата си, за да създаде изключително любопитно изкуство, което, спокойно можем да кажем, няма връзка с обичайното стилизиране.

По този начин тя не само показва своя талант, но и се опитва да обърне внимание и на проблемите в нашето общество.

Едва ли за някого е изненада, че то бързо набира популярност, като към момента Латиша има близо 50 хиляди последователи в Instagram.

„Надявам се, че моето изкуство ще докосне Риана“, споделя тя, обяснявайки, че отдавна е почитателка на певицата.

„Тя е истинска, силна, интелигентна, предприемчива и изключително вдъхновяваща! Накратко, цялата ѝ аура е изключителна и мисля, че ще се побъркам, ако някой ден тя хареса една от снимките ми в Instagram“, допълва още талантливата Кай.

Снимки на необикновеното изкуство, което тя създава, може да разгледате в нашата галерия.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари