IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Покрай Уайнстийн: Актриса обвини Мерил Стрийп в лицемерие

20 декември 2017 09 00

Причината – подготвяне на протест в черно на „Златен глобус“

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Актрисата Роуз Макгоуън обвини колежката си Мерил Стрийп в лицемерие по случая с Харви Уайнстийн. Тя е една от главните лица, които обвиняват продуцента и написа мнението си на страницата си в Twitter.

Според звездата от „Чародейки“ Мерил не е искрена с поканата си, тези, които не са съгласни със сексуалния тормоз в Холивуд да се появят в черно в знак на протест на наградите „Златен глобус“.

„Актриси като Мерил Стрийп щастливо работиха с това чудовище и мълчаха за всичко, което той е сътворил и сега възнамеряват да се облекат в черно за мълчалив протест“, написа Роуз.

Мерил Стрийп не успя да остави това заявление без отговор и обясни, че не е знаела нищо за тези ужасни постъпки на продуцента.

„Не съм мълчала, аз не знаех. Не поддържам това, че младите момичета потвърждават тормоз – отговорила носителката на „Оскар“ и добавила – Наистина ми е жал, че тя вижда в мен свой противник вместо всички жени да се опитаме да се противопоставим на подобен заклет враг“.

Не е ясно дали тези думи на Стрийп са убедили Роуз, че тя е искрена, но става ясно, че мълчалив протест по време на „Златен глобус“ ще има.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари