IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Популярни актьори очакват втора дъщеря

21 януари 2019 07 00

Яна Титова и Александър Алексиев в очакване на голямото щастие

Алексиев щв става баща за втори път. Снимка: Булфото

Алексиев щв става баща за втори път. Снимка: Булфото

Актьорите Александър Алексиев и Яна Титова споделиха, че семейството им скоро ще се увеличи с още един член. Двамата имат една дъщеря, а според предположенията на лекарите ще имат още едно момиче.

„Надявам се да е момиче, защото това е, което по-голямата ни дъщеря Ая иска“, сподели пред Нова тв Титова, цитирана от „Монитор“.

Тя призна, че с екранният д-р Василев от „Откраднат живот“ и момиченцето им вече са се установили отново в България, след като семейството прекара няколко години в странство в Англия.

Свободата да говори собствения си език и да жонглира с няколко ангажимента наведнъж са нещата, които притеглили Титова обратно в родината.

Титова засне първия си пълнометражен филм „Доза щастие“, чиято премиера пък се очаква да се състои към края на 2019 г. Действието ще се развива през 90-те години, когато наркотиците започват да стават широко достъпни в България. Киноразказът ще представи битката на Весела Тотева със зависимостта в продължение на осем години. Интересен факт е, че в нейната роля пред камерата застава дъщеря ѝ Валентина Каролева, завършила актьорско майсторство в Лондон. Във филма ще участва и Алексиев.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари