IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пускат маркови слънчеви очила за кучета

22 март 2012 09 50

А те дали ще са съгласни да ги носят?

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Известна германска фирма пуска серия маркови слънчеви очила, предназначени за кучета. Дизайнът на новия фешън продукт е специално съобразен с лицевите особености на домашните любимци. Целта на очилата е да предпазва очите на четириногите сладури от вредните ултравиолетови лъчи и от неприятния силен вятър. Серията е наречена "Doggles", което е игра на думи между английските значения за куче "dog" и за очила „glasses.

Новият моден аксесоар за немските кучета е с най-високи качества. Изработката на "Doggles" е гъвкава и добре приляга на черепа и лицето на кучетата стига само те да са съгласни да ги носят. С тях кучетата доста заприличват на холивудски екшънгерои.

Стопаните, които държат да се съобразяват с модните тенденции, могат да избират различни цветове на рамките - от розово, през каки и леопардова шарка. За по-малките породи от рода на „чихуахуа" и „померан" се препоръчва мини версия на "Doggles". Компанията предлага също ранички, шапки и колиета за най-изисканите представители на кучешкото съсловие.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Luchia ( преди 12 години )
По-скоро думата е комбинатич от 'dog' и 'googles'Иначе съм съгласна,че е идиотско :Д
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
( преди 12 години )