IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Заповядайте на масата!

28 септември 2012 12 00

Как изглеждат трапезариите на известните модни дизайнери

Снимка: Elle Decor

Снимка: Elle Decor

Трапезарията или помещението, в което се храним у дома и където каним гостите си, е изключително важно за цялостната визия на дневната. Ако масата ви е разхвърляна или затрупана с вещи, ако няма красив и приветлив вид, дори всичко наоколо да изглежда подредено, нещо пак няма да е наред.

Представяме ви няколко идеи за това как да подредите трапезата си, така че тя хем да е стилна и красива, хем да ви предизвиква към творчество и да развинтва въображението ви.

За някои дизайнери масата трябва да е кът с цветя, нещо като оазис в дома. За други – тя трябва да е по-семпло подредена, но да има характерен стил. Трети залагат на елегантните свещници и излъчването в стил "висока класа". Четърти си падат по-ретро акцентите и  винтидж стилистиката.

В новия брой на списание Elle Decor са показали как са подредили своите трапезарии някои от най-известните модни дизайнери в САЩ като Кристиан Лобутен, Каролина Херера и Ралф Лорън.

Можете да ги видите в нашата галерия и да почерпите вдъхновение за стайлингa на вашата собствена маса за хранене!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари