IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гуинет Полтроу и Крис Мартин си купиха вила в Малибу

23 март 2014 12 32

Няколко месеца след като продадоха къщата си в Лондон

Снимка: curbed.com

Снимка: curbed.com

Изглежда Гуинет Полтроу и Крис Мартин наистина са сложили край на живота си в Лондон, въпреки слуховете, че британецът Крис тъгува по родината си.

Звездното семейство се премести да живее в Щатите и по-точно в Лос Анджелис миналата година, след като преди това двойката живя цяло десетилетие в британската столица. Сега пък актрисата и вокалът на групата „Cold Play“ са си купили лятна вила в Малибу, която е само на половин час път с кола от дома им в Брентууд, Калифорния.

Къщата е в непосредствена близост до Маями бийч и за нея съпрузите са броили сумата от 14 милиона щатски долара. Идиличният имот се намира в комплекс от затворен тип, който носи името „Point Dume“ и е в близост до океана, като разполага и с частен плаж.

Къщата е на един етаж, но има 4 спални, 3 бани и голяма дневна. Освен това Гуинет, Крис и двете им деца – Епъл и Моузес могат да се забавляват в басейна, да играят тенис на сенчестия корт, да практикуват йога в специално студио за целта или фитнес – в оборудваната зала.

Освен това къщата има красива пищно-озеленена градина с кът за хранене на открито. Очаква се 41-годишната Гуинет напълно да обнови дома по свой вкус, въпреки че вилата изглежда повече от добре. Една от звездните съседки на Полтроу и Мартин е самата Джулия Робъртс.

Вижте снимки на вилата в нашата галерия!

Това беше къщата на двойката в Лондон, която те наскоро продадоха за 7 милиона долара; Снимка: celebitchy.com

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Ради ( преди 10 години )