IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„Летящи легла“ и други креативни идеи за малки апартаменти

14 май 2014 12 01

С тяхна помощ хората спестяват място и едновременно спят на удобно легло

Снимка: home-designing.com

Снимка: home-designing.com

Всеки човек мечтае да живее в голяма къща или просторен апартамент. Уви, не всички имат този късмет. Някои пък са принудени временно да пребивават в малко жилище. Разбира се, най-големият недостатък на малката жилищна площ е, че човек не разполага с достатъчно пространство за всичко.

В много случаи един от задължителните елементи във всеки дом, леглото, се явява прекалено голямо в едно малко жилище. Ето защо архитекти измислят креативни начини, с чиято помощ човек може да спести място и едновременно с това да се разполага в удобно, а в много случаи и голямо легло.

В случай, че и на вас ви се налага да проявявате изобретателност в декорирането на жилището си или дадена стая (например детската), значи със сигурност ще ви бъде полезно да надникнете в нашата галерия и да почерпите вдъхновение оттам.

Някои снимки дори са толкова интересни, че на човек му се приисква да се покатери на някое „летящо легло“. Влезте в галерията ни и си харесайте вашето любимо функционално легло.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )