IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Модерен дизайн на спални

25 юли 2014 09 01

Просто, елегантно и функционално

Снимка: minimalisti.com

Снимка: minimalisti.com

Докато някои хора ценят традиционния облик на жилището, изчистените линии в днешния съвременен дизайн са просто очарователни. Модерната спалня например, е чаровна комбинация от практичност и елегантност.

Днешните мебели са направени така, че често имат повече от една функция и заемат по-малко пространство, в сравнение с някоя традиционна мебел. Тенденцията днес може да се опише само с няколко думи – просто, елегантно и модерно.

Един от основните акценти в дизайна на спалнята е леглото, което е и първото нещо, приковаващо погледа, когато човек влезе именно в тази стая. Леглото е най-важният елемент от интериора на спалнята, неслучайно повечето хора първо избират него, а след това съчетават останалите детайли според неговия външен вид.

Ето защо е важно да избирате леглото си внимателно, все пак то дава тон на останалата част на помещението. Красивият дизайн с изчистени линии е гаранция за по-модерна визия на спалнята като цяло. Най-новите модели са минималистични, геометрични и тънки. Дори понякога и с вградени нощни шкафчета.

През последните години акцентът върху стените става все по-популярен в света на интериорния дизайн. Често стената над леглото включва цвят или текстура, която е в контраст с останалата част на стените. Това е чудесен начин не само да постигнете модерна визия на спалнята, но и да изразите своята индивидуалност!

Влезте в нашата галерия и почерпете вдъхновение за това как може да изглежда една модерна спалня.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари