IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Луксозен палат в Южна Африка

21 ноември 2014 10 01

Къщата, която ще ви отведе в друга реалност

Снимка: SAOTA

Снимка: SAOTA

Имотите в близост до море или океан са особено предпочитани, заради красивите гледки, които предоставят. Освен това магията на водата няма как да остави когото и да било безразличен.

Поредното бижу с убийствена гледка към океана се появи в Южна Африка. Луксозният семеен дом, който спокойно може да бъде определен и като съвременен палат, се намира в най-южната част на страната или по-конкретно в град Найсна.

Архитектурната фирма SAOTA създава проекта „Cove 3“ с цел да създаде ваканционна къща за семейство, която обаче би могла да се използва и като постоянен семеен дом. Стилният имот радва с фантастична гледка към океана на изток и на юг.

Основната концепция на архитектурата на къщата е да бъде достатъчно просторна и „отворена“, за да създаде илюзията, че човек се слива с околния пейзаж, а не само го наблюдава от затворено жилищно пространство.

Материалите, от които е построен имотът, му помагат да се слее по-лесно с околния пейзаж.

Красиви спираловидни стълби пък свързват първия и втория етаж на огромната къща. Нейният интериор е изчистен откъм цветове и е в стилистична хармония с цялостния вид на дома.

Влезте в нашата галерия и разгледайте къщата в Южна Африка, която е толкова голяма, че има вероятност да се изгубите в нея.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари