IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Фактология на мастурбацията

27 юни 2011 09 50

Запознайте се с няколко любопитни факта за най-личната дейност

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Автор: Ивайло Коралски, info@tialoto.bg

"Услугите на Ръкавишников", "самостоятелната дейност", "happy time", "часът на Гошко" или просто „да удариш една" - както и да я наричаш, мастурбацията е вероятно най-често извършваният тренировъчен процес, както от мъжете, така и от представителките на нежния пол.

За някои хора тя е начин на живот – малко лично щастие, за което почти никога не се говори официално. От споделените по-долу статистики обаче разбираме, че въпросните "някои хора" не са никак малко - почти всеки втори е сгащван докато прави любов... със себе си, както и че в световен мащаб до момента са продадени 2.5 милиона изкуствени вагини...

Та:

- 95% от мъжете признават, че мастурбират. При жените - 89%.

- Що се отнася до брачните двойки, то процентът при тях, както за мъжете, така и за жените, е едва 70%.

- Едва 61% от сключилите брак християни от мъжки пол признават официално, че мастурбират.

- Само 13% признават личното самозадоволяване за нещо съвсем нормално.

Повече от 40% от мъжкото съсловие и едва 22% от женското признават, че се 'пипат' всеки ден.

- 55% от мъжете и 48% от жените посочват, че мастурбират поне веднъж седмично.

- Средното времетраене на един порно филм на териториите на хотелско заведение е 12 минути.

- 53% от жените използват вибратори, докато мастурбират. Същият процент при силния пол е, хммм, 17%...

- (Вече) ни учат, че мастурбацията е полезна (в началото на миналия век дори е съществувало явлението мастурбационната инквизиция). Според изследванията на учените честото й прилагане редуцира рисковете от рак на простатата. Нашите не особено научни изследвания от друга страна показват, че регулярното мастурбиране води до значително показване на бицепса на ръката.

При жените пък рисковете от инфекция на шийката на матката могат значително да намалеят при честа персонална вагинална стимулация.

- В световен мащаб са продадени над 2.5 милиона изкуствени вагини. Проспериращ бизнес, няма две мнения.

- Повече от 41% от хората са хващани, докато мастурбират. По-любопитен факт обаче е, че 22.6% от жените съвсем целенасочено са се излагали докато мастурбират, с ясната цел да бъдат разкрити какво точно вършат.

- Четири на всеки десет жени предпочитат мастурбацията пред секса.

- Всеки ден в САЩ се извършват средно по 153 053 044 мастурбационни акта...

- Според шумерите, река Тигър е създадена от еякулацията на месопотамския бог Енки, докато последният собственоръчно мастурбирал.

- Всеизвестен факт е, че мъжкото кенгуру се самозадоволява причинявайки си самосиндикално френска любов. По-малко известен факт обаче е, че женския представител на бодливите прасета използва дървени пръчки като... вибратор...

За финал, в никакъв случай няма да зададем въпроса „Мастурбираш ли?", защото отговорът на въпросното запитване ни е кристално ясен без необходимостта на боб и виден ясновидец.

Мастурбацията е най-масовата форма на сексуално удовлетворение на човека при кажи-речи всеки един жизнен етап от неговото съществуване. Това, което обаче мастурбацията не е (независимо от твърденията на италианския анатом Габриеле Фалопио през Средновековието), е работещо средство за увеличаване на половия орган. Уви, начинът все още е различен и не особено препоръчителен.

Още:

Това, което не знаехте за порното...

Автор - снимка

КоментариКоментари